Flickvännen Elin om räddningen efter Paolo Robertos sexköp

Elin Härkönen och Paolo Roberto
Tidigare i veckan erkände Paolo Roberto att han har köpt sex.
Nu berättar flickvännen Elin Härkönen hur hon tar sig vidare efter avslöjandet.
”Bara få uppleva en känsla av full kontroll, i ett kaos jag inte kan eller kunnat kontrollera”, skriver Elin på Instagram.
Annons

Under torsdagskvällen slog polisen till i en razzia mot sexhandel i centrala Stockholm. En av personerna som greps var TV4-profilen och entreprenören Paolo Roberto, 51.

Dagen därpå valde Paolo Roberto att erkänna vad han har gjort sig skyldig till och talade ut i en intervju med Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt, 47.

Annons
Annons

– Jag har en sån grej i livet, att när det går bra för mig – jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar – då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit olika typer; det har varit våld, väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag tycker egentligen är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos i mig, säger Paolo Roberto i en intervjun.

TV4 sparkar Paolo Roberto

Bara timmar efter att Paolo Roberto greps publicerade hans flickvän Elin Härkönen, 25, en gråsvart bild och texten ”aldrig känt mig så tom”.

Relationen mellan Paolo Roberto och Elin Härkönen offentliggjordes i höstas och de har sedan dess flitigt visat upp sin kärlek i sociala medier. I vintras köpte de en vingård i Italien tillsammans med vänner och har även tagit steget till att bli sambor.

TV4 tog snabb ett beslut att bryta alla samarbeten med Paolo Roberto efter erkännande. Även flera andra arbetsgivare har valde även de att ge honom sparken och att avsluta samarbeten.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Elin Härkönen om räddningen

Under lördagsmorgonen publicerade Elin ännu ett Instagram-inlägg där hon tackade för det stöd hon fått från följarna efter att avslöjandet offentliggjort. Nu har hon delat med sig av ytterligare några ord.

I ett inlägg på Instagram skriver hon om tacksamheten till möjligheten att kunna träna. Träning är en stor del av hennes livsstil och ett sätt för henne att kunna ta sig vidare.

Att bara få vara just precis här och nu. Utan att tänka, utan att känna. Bara få uppleva en känsla av full kontroll, i ett kaos jag inte kan eller kunnat kontrollera. Träning är min räddning, always”, skriver Elin till en video där hon står på händerna.

På sin Instagram story syns hon hänga i en träningslokal och vara i full gång med sin favoritsyssla.

Älskar mitt jobb”, skriver Elin Härkönen.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…