LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filippa Toremo om relationen till sonens pappa: ”Tycker om varandra”

03 apr, 2023 
Filippa Toremo välkomnade nyligen sonen Todd till världen.
I en ny video på Youtube berättar hon om relationen till sonens pappa och hur framtiden ser ut.
Annons
Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”Brand logo
Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I höstas kunde influencern Filippa Toremo, 26, dela med sig av ett videoklipp på Instagram där hon berättade att hon var gravid. Graviditeten var hon dock inte beredd på utan beskedet kom som en chock – i flera månader hade Filippa varit med barn utan att veta om det. När hon fick reda på att hon väntade barn var det för sent att ta ett beslut.

– Jag föll till golvet, jag tänkte ”det här händer inte mig.” Jag blev arg, ledsen, fick panik, har Filippa sagt om situationen i en intervju i Bianca Ingrossos talkshow BIANCA.

Filippa Toremo om pappan till sonen Todd – blivit sambos

Filippas historia har dokumenterats i I SVT Edits nya dokumentär Gravid utan att veta. I dokumentären berättar Filippa att hon velade mellan att adoptera eller att bli mamma. Hennes vänner var också ett enormt stöd, något tittarna får ta del av.

Idag har Filippa flyttat ihop med pappan och hon säger i dokumentären att de blev en liten familj tillslut.

Annons

– Imorse så satt jag här och ammade och så skulle han till jobbet. Jag bara det här är så jävla sjukt, du ska till jobbet och jag sitter här och ammar. Vi har ett barn ihop, bor ihop och ja, säger Filippa i Gravid utan att veta.

Filippa Toremo om relationen till sonens pappa: ”Tycker om varandra”

Frågorna om pappan till Todd har varit massvis berättar Filippa i en ny vlogg på Youtube. En fråga som har kommit på tal flera gånger är hur relationen ser ut mellan Filippa och pappan.

– Det är nog den mest ställda frågan jag har fått, vi bor ihop som jag har nämnt tidigare. Jag vet inte själv vad vi har för relation, så jag kan inte riktigt svara på den frågan.

Filippa berättar vidare att de inte har satt någon etikett eller pratat själva om vad de är för något. Att båda tar allt i ett lugnt tempo eftersom att det blev som det blev.

– Men vi bestämde oss för att flytta ihop innan han födde. Vi hade nog inte flyttat ihop om det inte fungerade så bra mellan oss. Så vi får se men vi tycker om varandra väldigt mycket, så mycket kan jag säga. Viktigt att låta det ta sin tid och inte sätta etiketter för fort. Jag kommer att uppdatera er om hur vår relation ser ut, säger hon.

FOTO: YOUTUBE

Annons