LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filippa Reinfeldt om tiden efter skilsmässan: "Jag mår väldigt bra just nu"

18 nov, 2015 
Av
Filippa Reinfeldt tog stöd av närmaste vännerna och flyttade hem till Täby efter skilsmässan från Fredrik Reinfeldt. Nu ser hon framtiden an med tillförsikt.
Annons

Våren 2012 skilde sig dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt, 50, och hans fru Filippa, 48, efter 20 års äktenskap. På den tiden var Filippa landstingsråd och i oktober 2013 flyttade hon med de två yngsta barnen Erik, 20, och Ebba, 15, till en tvåplansvilla i Täby. Äldste sonen Gustaf, 22, hade redan flyttat hemifrån.

Att återvända till Täby kändes naturligt för Filippa eftersom familjen bodde där innan Fredrik blev statsminister. Och nu berättar hon för första gången i tidningen Tara hur hon gick vidare efter den mediebevakade skilsmässan, dels genom flytten, dels genom att ta stöd av sina närmsta vänner:

– När det kommer till kritan är det några få jag vänder mig till, vi som följt varandra i många år. Det var skönt, för ett uppbrott är alltid ett uppbrott.

Samtidigt förklarar hon:

– Människor kanske ser stora yttre förändringar i mitt liv men det här är väl det som upptar mycket av mina funderingar just nu; om några år bor ingen av barnen hemma, då kommer jag under en period säkert att få jaga dem på ett annat sätt. Det är som det ska vara men ja, det är en av mitt livs största förändringar.

12177977-10156606218140497-569941026-n.jpg
I somras började Filippa Reinfeldt dejta Odd Eiken. Foto: Instagram

Filippa har helt kommit över Fredrik och gått vidare i livet. Hon har slutat vara politiker och är numera chef för vårdföretaget Aleris. Som Hänt kunde avslöja för några månader sedan är hon sedan i våras ihop med Odd Eiken, 57, vd för Kunskapsskolan.

– Det är ingen hemlighet längre att de är tillsammans. Det är inget de smyger med, berättade en vän till paret.

Filippa är lycklig. Hon berättar:

– Jag mår väldigt bra just nu, känner mig tillfreds.

4-04929948.jpg
Filippa Reinfeldt är väldigt lycklig med Odd. Foto: IBL-AOP

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons