Filip Larssons avslöjande om relationen med Lance Hedman

Filip Larsson och Lance Hedman

Magdalena Graaf och Filip Larsson har separerat men är fortfarande goda vänner.
Nu berättar Filip om relationen till bonussonen Lance Hedman.
– Ser dig som min egen, skriver han.

Det var i maj som Magdalena Graaf, 44, meddelade att hon och Filip Larsson, 46, bestämt sig för att gå skilda vägar efter tio år tillsammans. Paret separerade redan i november och deras gemensamma söner Charlie och Louie bor numera varannan vecka hos sina föräldrar. I ett inlägg på sin blogg berättade Magdalena mer om beslutet.

”Vi har valt efter mycket eftertanke och diskussioner att fortsätta vandra som bästa kompisar, fast åt olika håll”, skrev hon då.

Filip och Magdalena förlovade sig 2002 och hade planerat att gifta sig under 2020. Bröllopsplanerna är numera skrotade och istället fokuserar det forna paret på att ha en god relation för barnens skull.

Vändningen efter separationen

En månad efter avslöjandet om uppbrottet verkade det som att Magdalena och Filip kommit på andra tankar. Magdalena Graaf förklarade då att loppet ännu inte är kört.

”Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll . Vi får se vad som händer”, skrev hon i ett inlägg och fortsatte sedan:

”Det kan bli vi igen eller inte.. vi kör två dagars betänketid”.

Huruvida Magdalena Graaf och Filip Larsson har gett relationen ett nytt försök eller inte är ännu oklart. De har dock fortsatt umgås flitigt efter separationen och trivs bra i varandras sällskap.

Magdalena Graaf avslöjar flytten

Under våren har Magdalena varit på jakt efter ett nytt boende och i juni hittade hon äntligen rätt. I ett inlägg på Instagram delade hon med sig av flera bilder på radhuset som familjen inom kort kommer att flytta till.

Magdalena Graaf är onekligen väldigt förväntansfull inför den stora livsförändringen.

”Nytt kapitel, en ny och spännande period. Blundar, andas, fnissar, lite rädd, mycket pirrig.. Vart ska livet ta mig nu? Jag har hoppat på tåget, stenen är i rullning. Nu går det inte att stanna”, skrev hon i inlägget.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Filips hyllning till Lance Hedman

Trots att Magdalena och Filip inte längre är tillsammans är han fortfarande en stor del av Magdalena och barnens liv. Det är tydligt att Filip Larsson har en väldigt fin relation till bonussonen Lance Hedman Graaf, 20, som Magdalena har sedan ett tidigare äktenskap med Magnus Hedman, 47.

I ett inlägg på Instagram väljer Filip att hylla Lance, i samband med hans födelsedag.

”Den starkaste, ömtåligaste, mest envisa, överfull m energi, kreativitet och skapande med världens finaste. Ser dig som min egen även om jag fått dig i bonus. Grattis på din dag, älskar dig”, skriver Filip Larsson intill en bild på bonussonen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT