Filip Lamprechts löfte till Kristin Kaspersen efter succén i Let’s dance

Kristin Kaspersen med sonen Filip Lamprecht
Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht har ännu inte sett henne dansa i Let's dance. Nu berättar hon varför – och avslöjar samtidigt ett löfte han givit henne.
Annons

Let’s dance på TV4 återstår nu endast tre par. Kristin Kaspersen, 49, Lance Hedman Graaf, 18, och Magdalena Forsberg, 51, är fortfarande med i kampen om att vinna den berömda glasskon, och igår var det Linnéa Claeson, 27, som fick lämna.

Någon som varit favorittippad från start är tv-profilen Kristin Kaspersen och proffsdansaren Calle Sterner, 29. De har hyllats i sociala medier och fått höga poäng av juryn varje fredag. Den här veckan dansade de en tango, och trots att Kristin Kaspersen fortfarande bär stygn i pannan efter förra veckans olycka var hon vid gott mod.

Annons

– Det är superbra med mig. Nej vi dansar på som vanligt, säger hon.

Annons

Några nerver har ännu inte infunnit sig hos dansparet, utan varje vecka njuter de istället av att få utföra ännu en dans för tittarna.

– Jag kommer lägga fokus på det vi gör i danssalen och det vi ska prestera, inte så mycket på att det är tävling. Enda gången jag gör det är för att få tittarna att förstå att deras röster är viktiga. Vi kan göra vårt jobb så bra som möjligt, men vi behöver ju hjälp hemifrån stugorna. Så det är jag mest nervös över, att folk inte röstar, säger Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner dansar i Let
Kristin Kaspersen och Calle Sterner har varit favorittippade från start.

Filip Lamprecht om Kristin Kaspersen i Let’s dance

Under fredagen var bland annat hennes yngsta son Leon Fahlén, 15, med i publiken. Han blev intervjuad av programledare David Hellenius och gjorde stor succé. Äldsta sonen Filip Lamprecht, 22, har ännu inte varit där för att se mamma uppträda.

– Han har ju rätt mycket att stå i själv, och just en fredagkväll… Jag tror inte en 22-åring tycker det är så roligt att hänga på Let’s dance då men jag ska försöka locka hit honom någon gång, har Kristin Kaspersen tidigare sagt.

Annons

Nu berättar hon att sonen har gett henne ett löfte, men allt hänger på ifall hon och Calle Sterner får dansa vidare.

– Om han inte kommer på fredag så kommer han på finalen har han lovat, säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Jag pratade med honom igår och då sa han att han jättegärna ville komma på finalen om vi tar oss dit. 

Filip Lamprecht med flickvännen Peg Parnevik på Elle-galan
Filip är tillsammans med Peg Parnevik sedan några år tillbaka.

Let’s dance sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Jimmy Wixtröm

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…