Filip Lamprecht visar upp nya utseendeförvandlingen

Filip Lamprecht visar upp nya utseendeförvandlingen
Filip Lamprecht har tillbringat julen i Florida med flickvännen Peg Parnevik och hela familjen Parnevik.
Från firandet i Florida har han nu delat med sig av en bild av sig själv – i en look vi inte sett honom i tidigare.
Annons

Filip Lamprecht, 22, och Peg Parnevik, 24, har varit ett par i drygt tre år, men har känt varandra sedan barnsben. De har växt upp ihop som barndomsvänner då deras föräldrar Mia och Jesper Parnevik och Kristin Kaspersen haft en god relation till varandra länge.

Annons

– Filips mamma är ju Kristin Kaspersen och hans mormor är ju Lill Babs. Så vi har ju känt familjen väldigt länge, har Peg tidigare förklarat i podcasten Pillowtalk som hon driver ihop med sin syster Penny Parnevik.

Men i slutet av 2016 gick Peg Parnevik ut med att hon och Filip hittat kärleken i varandra. I podcasten har hon berättat om parets första kärleksfulla stund. Efter att Peg fått upp ögonen för Filip tog hon det första steget under en nyårsfest.

– Jag ville verkligen pussa honom på tolvslaget, jag var helt säker på att jag ville ha honom. Så vi pussades.

Annons

Nu mera syns paret flitigt vid varandras sida, och julen firade de ihop hemma hos familjen Parnevik i Florida. Både Filip och Peg delade sina god jul-hälsningar via Instagram i form av kärleksfulla bilder – något som uppskattades av följarna.

View this post on Instagram

älskling 💚💚

A post shared by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Däremot har paret tvingats ta sig igenom en del motgångar. Peg har tidigare berättat att paret gjort slut, för att sen bli ihop igen, flera gånger.

Filip Lamprecht visar upp nya frisyren

I ett nytt inlägg, mitt under jul- och nyårsfirandet i Florida, visar Filip upp en look vi inte tidigare sett honom i. Det svall som vi tidigare är vana att se honom i är nu kortare och stylat på ett helt annat sätt än tidigare.

Annons

Bland kommentarerna finns det flera som uppskattar Filips nya look. Bland annat mamma Kristin Kaspersen, flickvännen Peg Parnevik och tv-stylisten Niklas Berglind har kommenterat inlägget med flera röda hjärtan.

FOTO: TT/Pontus Orre, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…