ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprecht bryter tystnaden om kärleken – nu kommer det fram

10 feb, 2023 
Filip
Filip Lamprechts kärleksliv har varit omtalat de senaste åren.
Men på senaste tiden har det ekat tomt från Filip gällande kärleken.
I Filip Dikmens podd Bete dej kan vi mötas av nya detaljer om Filip Lamprechts kärleksliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

De senaste åren har kändissonen Filip Lamprecht åstadkommit flera milstoplar. Han har köpt en lägenhet, vunnit Let's dance och börjat studera.

Det är inte bara hans karriär som uppmärksammats. Under hans medverkan i Let's dance tog hans fleråriga relation slut med artisten Peg Parnevik – som genast blev en stor nyhet.

Filip Lamprect om varför det tog slut med Peg

Till en början valde paret att hemlighålla att relationen mellan dem tagit slut. Men när Filip senare gästade podcasten Två meter dumheter berättade han om beslutet och delade med sig av vad som egentligen hände.

– Det var ju någon intervju efteråt, där jag sa att vi fortfarande var tillsammans på något snyggt sätt fastän vi inte var det, berättade Filip.

– Vi hade sagt att vi inte skulle gå ut med något uttalande. Vi har inget krav på oss att vi behöver berätta för alla att ”nu har vi gjort slut, så ni vet om det”. Utan vi måste kunna göra vår grej och sedan kommer det ut när det kommer ut.

Annons

Han berättade även att Let's dance i sig inte var anledningen till uppbrottet, men att det kan ha varit en orsak till varför det hände när det hände.

– Det satte väl oss i en position där man bekräftade lite det man hade känt när man har mycket tid ifrån varandra, sa Filip och syftade på programmet.

Men på senaste tiden har det ekat tomt från Filip gällande kärlekslivet och av vad vi vet så lever han som singel idag. När Filip nyligen gästade Filip Dikmens podd Bete dej så kunde han dela med sig av vad han letar efter i en potentiell framtida partner.

Filip Lamprechts nya besked om kärleken – nu kommer det fram

Temat för dagen var att lösa lyssnarnas relationsproblem och Filip delade med sig av sina tips och råd. När de kommer in på vad man tror man behöver i en relation i motsats till vad som egentligen är bra för en, delar Filip med sig av vad han tycker.

Annons

– Folk måste börja rannsaka sig själva och ”face the truth”. Att lära sig förstå vad man prioriterar. För mig är det så att jag behöver en person som är enkel och det har inte jag fattat, säger Filip.

Han forsätter att förklara att han har haft en tendens att dra sig till en situation där han ska hjälpa och tillfredsställa andras behov före sina egna.

– Jag behöver hamna i en situation där det inte finns något att rädda. Där det inte finns behov som den andra har som jag behöver ta före mina egna, avslutar han med.

FOTO: TV4

Annons