Felix Sandmans flickvän Andrea Kallström – allt du vill veta

Felix Sandmans flickvän Andrea Kallström
i höstas berättade Felix Sandman att han hittat kärleken igen i artisten och dansaren Andrea Kallström. Men vem är hon egentligen? Vi har samlat allt du vill veta om henne.
Annons

Felix Sandman, 20, har hittat kärleken igen i Andrea Kallström, 21. Paret har känt varandra i över tio år men det var inte förrän förra året som kärleken blommade.

– Men det har alltid legat någon undermedveten kemi mellan oss. Det var nog ödet och tiden som avgjorde att det blev nu. Jag har verkligen hittat min själsfrände, sa Felix i november till Hänt.

Känt varandra i tio år

Andrea Kallström är både artist och dansare. Tillsammans med Zara Larssons, 21, lillasyster Hanna Larsson, 19, är de popduon Lennixx. Andrea är också signad på samma skivbolag som pojkvännen, nämligen Record Company TEN, skriver FRIDA.

Annons
Annons

2016 släppte duon sin första singeln Always on my mind och i september 2018 släppte de sitt mixtape hapap. Andrea och Hanna har känt varandra sedan de var tio och tolv år då de gick på dansskola tillsammans.

Det var i Nyhetsmorgon, TV4, i höstas som Felix Sandman avslöjade att han var kär igen efter uppbrottet med ex-flickvännen Lovisa Bengtsson. Spekulationerna var många angående Felix och Andreas förhållande då Felix kommenterat på hennes Instagram ”Dör för dig” och ”Vackra ängel”.

Andrea håller inte heller tillbaka med att visa sina känslor för sin kärlek på sociala medier. På sin Instagram har hon lagt upp en bild där hon skriver:

”Du är hands down det bästa som har hänt mig och som någonsin kommer att hända mig. Jag är så extremt förälskad i dig. Du gör mig så lycklig.”

Annons

Visar upp kärleken för världen

Felix lägger ofta ut bilder på honom och kärleken med gulliga texter där han bland annat kallar henne för ”sin själsfrände”.

Nyligen publicerade Felix en bild på paret från en vacker sandstrand i Indonesien. I kommentarsfältet hyllar följarna det unga parets kärlek.

”Världens finaste!”, skriver en följare och en annan stämmer in:

Annons

”Dör för er två ni är så söta tillsammans hoppas ni får ett bra liv livet ut”.

FOTO: TT/Karin Törnblom/ Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…