Felix Sandmans kärleksbesked med flickvännen: ”Väldigt glad”

Felix Sandman och Andrea Källström pussas
Felix Sandman gästar podcasten värvet för att prata om karriären och livet. Han berättar också om flickvännen Andrea Källström och när de planerar att bilda familj.
Annons

Felix Sandman, 20, har hittat kärleken igen i Andrea Kallström, 21. Paret har känt varandra i över tio år, men det var inte förrän förra året som kärleken blommade.

2017 berörde Felix hela Sverige med låten Every single day i Melodifestivalen på SVT. Låten handlade om att han var hjärtekrossad när relationen mellan honom och ex-flickvännen Lovisa Bengtsson tog slut.

I november förra året berättade Felix för Hänt om nya kärleken, Andrea Kallström.

Annons

– Det har alltid legat någon undermedveten kemi mellan oss. Det var nog ödet och tiden som avgjorde att det blev nu. Jag har verkligen hittat min själsfrände, sa Felix i november till Hänt.

Annons

”Då bildar vi familj”

När Felix Sandman gästar podcasten Värvet berättar han öppet om kärleken till han känner för Andrea.

– Det största som påverkar mig är kärlek, jag lägger ju hela mitt liv i förhållandets händer, säger han i podcasten och konstaterar:

– Jag är väldigt glad, lycklig och kärleksfull.

Felix berättar att han, även om han bara är 20 år gammal, vet han vad han vill i livet – och han vet när han vill gifta sig och bilda familj.

– Jag vill det när jag är 25, Andrea vill ha barn när hon är 28, så det blir väl någon gång då, säger Felix i podcasten Värvet.

Visar kärleken öppet

På Andrea Kallströms och Felix Sandmans båda Instagram-konton kan man se dem lägga ut kärleksfulla bilder med jämna mellanrum.

Annons

Nyligen publicerade Felix en bild på paret från en vacker sandstrand i Indonesien. I kommentarsfältet hyllar följarna det unga parets kärlek.

”Världens finaste!”, skriver en följare och en annan stämmer in:

”Dör för er två ni är så söta tillsammans hoppas ni får ett bra liv livet ut”.

Under vintern var Felix ute på turné med bästa vännen Benjamin Ingrosso, 21. Samtidigt var Andrea Kallström hemma i Sverige och skapade musik till sin egna artistduo, som hon har tillsammans med Zara Larssons, 21, lillasyster, Hanna Larsson, 19.

Både Felix Sandman och Andrea Kallström är signade till samma skivbolag, nämligen TEN Music Group. De båda har även har en bakgrund som dansare. Felix började dansa när han redan var fyra år och även Andrea började dansa tidigt.

FOTO: TT/ Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…