LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Felix Sandmans tårar i Musikhjälpen – bryter ihop totalt

21 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Felix Sandman Musikhjälpen
Det har varit ett tungt tema i årets Musikhjälpen och för programledarna som suttit inlåsta i sex dagar bli känslorna extra starka.
Under lördagen bryter Felix Sandman därför ihop i gråt.
– Jag tappar det totalt, säger han.
Annons
Fem kändisar som är veganerBrand logo
Fem kändisar som är veganer

I sammanlagt sex dygn har programledarna Brita Zackari, Farah Abadi och Felix Sandman suttit tillsammans i glasburen på Kärlekens torg i Norrköping för att samla ihop pengar till temat "ingen människa ska lämnas utan vård". När det bara var några timmar kvar i buren skrev Felix ett inlägg på Instagram där han uppmanade folk att bidra med det de kan den sista tiden.

”SISTA TIMMARNA NU!! Snart är veckan som kommer bli ett minne för livet slut. Snart räknas pengarna. Vi gör ALLT vi kan, fortsätt göra allt ni kan, allt ni har råd med, för att ingen människa lämnas utan vård. Det är så så mycket kärlek. Önska låt eller släng pengar i någon av mina bössor eller vilken bössa som helst!”, skrev han då.

Musikhjälpen 2020 slog rekord

När de väl släpptes ut i det fria möttes de av glädjande besked - årets Musikhjälpen hade nämligen slagit rekord.

Totalt genomfördes 791 754 olika engagemang i årets Musikhjälpen och hela 48 071 000 kronor samlades in.

Annons

Men trots att allt slit har lett till något helt fantastiskt har det varit ett par känslomässigt påfrestande dagar för programledarna. Mellan allvarliga samtal och uppträdanden från artister som Zara Larsson, Molly Sandén och Victor Leksell har det varit mycket skratt - men också en hel del tårar.

Felix Sandman i tårar i Musikhjälpen

Under lördagen gästades Musikhjälpen av ett gäng kaniner som hoppade över hinder, och när artisten fick se de små djuren hoppa blev han helt till sig och bröt ut i gråt.

– Det är för mycket. Det är så tunga ämnen vi pratar om och sen så vi har vi så himla kul och sen så... Jag är en känsloperson. Det är så mycket adhd i mig som bara kryper åt alla hål och nu så bara tar man in det gulligaste jag sett i hela mitt liv och jag kan bara inte hålla ihop det, säger han.

Farah har svårt att läsa av honom och frågar därför om han är ledsen eller glad.

Annons

– Jag är liksom ledsen för att jag blir så glad. Jag blir ledsen för att jag blir så glad för det är så fint. Och kaninerna hoppar på riktigt fem meter och är så jävla fina i luften, säger han innan han fortsätter:

– Jag tappar det totalt nu. Jag är glad. Jag vill jättegärna klappa dem.

Och i kommentarsfältet på Musikhjälpens Instagram är det många som kan relatera till Felix sammanbrott.

”Hörde det här i bilen påväg till affären och det kan vara det bästa någonsin! Skrattade så jag grät. Förstår honom fullt ut! Det blir så mycket att ta in att några söta kaniner får bägaren att rinna över”, skriver bland annat en lyssnare.

Annons