TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Felix Almsveds nya kärleksbesked efter Bachelor

12 feb, 2020 
AvFredrik Jönsson
Felix Almsved i Bachelor 2019.
Hur lever Felix Almsved efter Bachelor? För Hänt berättar han om sitt nya liv.
✔︎ Avslöjar nya kärleken: ”Hon är min Valentine”.
✔︎ Därför försvann han i flera veckor.
✔︎ Sanningen om sjukhusbesöket.
Annons

Felix Almsved, 27, gjorde entré i Bachelor som en överraskning då tjejerna trodde de hade sökt för att dejta en Bachelor – Simon Hermansson. Det blev en underhållande säsong där Felix till slut valde att ge sista rosen till Johanna Ohlsson i stället för till Linn Helenesdotter.

Linn Helenesdotter, Felix Almsved och Johanna Ohlsson i Bachelor 2019.
Linn Helenesdotter, Felix Almsved och Johanna Ohlsson. Foto: TV4.

Men det blev aldrig någon kärlek mellan Felix och Johanna. I programmet Bachelor – efter sista rosen berättade de att de inte har någon kontakt. För Hänt gav Johanna Ohlsson sin version av uppbrottet – och Felix gav sin version som skiljde sig markant.

I början av 2020 skrev han på Instagram att 2019 hade varit ett turbulent år där han hade tagit många dåliga beslut och att ”ångesten kom som ett brev på posten”.

Men nu har det vänt.

Annons

Han berättar för Hänt att han tog en paus från sociala medier för att fokusera på sig själv.

– Jag har njutit av livet utan att dela med mig eller konstant ha telefonen i handen, det har varit så härligt. Paus från sociala medier var bara för mig själv, att inte fastna i det och lägga så sjukt mycket timmar framför skärmen. Jag ville göra saker, må bra och leva livet i stället för att titta vad andra gör och lägger ut var 15:e minut, säger han.

Så lever Felix Almsved efter Bachelor

Det blev påfrestande efter programmet?

– I höstas var det väldigt påfrestande, det var mycket då. Jag är extremt glad för all fin respons från folk och de som har hejat glatt på stan. Men det var en stor förändring från att vara anonym under min sten till att folk började peka och titta.

Hur påverkade Bachelor ditt dejtingliv?

– Deltagandet i Bachelor va för att hitta rätt och den drömmen lever vidare. Från den bisarra situationen att dejta massa tjejer framför kameran som sökt till Simon eller till programmet och sen försöka ta tag i det privat var inte enkelt, så jag la det på isen.

Annons

Men kärleken är närmare nu än tidigare. Felix berättar att han har börjat dejta en tjej och att känslan är väldigt bra.

– Jag har haft kontakt med en tjej nu ett tag och det känns pirrigt och bra. Hon är min Valentine och jag hoppas att det är starten på något fint. Hon bor tyvärr inte i Stockholm, men vi ska nog kunna pussla ihop det.

Bachelor-Felix Almsved på sjukhuset.
Felix Almsved på sjukhuset. Foto: Instagram.

Börjar du bli kär?

– Bachelor blev väl en läxa att inte kasta min mitt hjärta blint, men känner jag mig själv så kommer jag sitta på alla hjärtans dag och känna mig kär.

I tisdags publicerade han en instastory med texten ”Dags att lägga sig under kniven igen. Tacksam för svensk kirurgi, håll en tumme eller två vettja”.

Han berättar att det handlade om en operation i handleden.

– Jag har alltid försökt att hålla mig i trim, men pushat lite extra under januari-december. Mina ledband i ena handleden pallade inte riktigt trycket, det blev en operation igår så nu blir det att jobba hemifrån och mysa, avslutar han.

Annons