Farmen-Wincents lycka med hustrun - tillökningen i familjen

Ann-Sophie och Hans Wincent

När Hans Wincent inte spelar in Farmen som expert så bor han tillsammans med hustrun Ann-Sophie på en egen gård.
Nu kan paret avslöja lyckan i familjen – de väntar nämligen tillökning.
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022
0:44

Efter reklamen: Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

(0:44)

Slå på ljud

Hans Wincent är den så välkända profilen från tv-programmet Farmen. Hans resa startade redan 2017 när han fick hoppa in som expert och mentor för Gutta Andersson med anledning av en avancerad operation som Gutta gjorde.

– Gutta blev sjuk. På sociala medier efterlyste man någon som kunde hoppa in som hans dräng en sommar. Min dotter såg det här inlägget och taggade mig eftersom hon tyckte att jag passade in. Det tyckte jag också – så jag skickade in en ansökan. The rest is history!, berättade Hans Wincent för Hänt.

Sedan den dagen blev han kvar som expert åt de medverkande i programmet och har tidigare berättat att han trivs väldigt bra.

I en tidigare intervju med Hänt har han sagt att tv-uppdrag verkligen är något han gillar, och att han gärna skulle ta sig ann en programledarroll. Tiden får helt enkelt utvisa om drömmen går i uppfyllelse för Hans!

Hans och Ann-Sophies kärlekssaga – gifte sig i tv

Hans är gift med Ann-Sophie och de har tre gemensamma barn. Barnen har nu flyttat ut och nu är det bara han och hustrun som bor kvar på gården i Åtvidaberg.

– Nu när barnen är utflugna så är det bara Ann-Sophie. Det är väldigt skönt! Jag älskar mina barn, men det känns bra att det bara är Ann-Sophie och jag, säger Hans i en intervju till Hänt.

Och något som faktiskt är lite otroligt är att de gifte sig på tv! Det var under Farmen som spelades in 2018 som paret ingick äktenskap och det visades för tittarna året därpå. Vilken otrolig upplevelse!

Familjens lycka – tillökning till gården

Hustrun Ann-Sophie har en blogg där man kan följa deras vardag på gården. Nu kommer hon med en rolig nyhet – de ska nämligen få tillökning!

Vi ska få tillökning på gården, katten Ida ska få ungar. Idag gjorde jag iordning en kartong till henne och hon var snabb på att prova, tror hon godkände den. Nu är den bäddad med handdukar, ställd under ett avlastningsbord vi har i köket. Hon är så kelsjuk, vill vara nära. I köket tillbringas en hel del tid så tänker att hon vill få sina ungar där.”

Så otroligt mysigt! Vi hoppas verkligen att allting går bra!

FOTO: Instagram/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN