LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor bekräftar natten ihop med Farmen-deltagarna – efter finalen

20 mar, 2023 
FARMEN 2023
Farmen 2023 är slut och direkt efter finalen i Tinget bar det av till efterfesten.
Nu avslöjas det att tre deltagare spenderat en natt ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor och Sebastian: ”Lurad”Brand logo
Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor och Sebastian: ”Lurad”

Farmen 2023 är avgjort och efter en rafflande final mot Tora Brandström, 24, blev det till slut Nebil Davidsson, 39, som fick titulera sig som årets farmare och dessutom gå hem en halv miljon kronor rikare.

Vinstpengarna kommer Nebil spendera på Ullared, har han avslöjat för Hänt.

– Jag har ju sagt att barnen ska få vara med och bestämma vad vi ska göra för pengarna, och det har jag hållit. Det dem vill göra som första grej är att åka till Ullared, så att det blir en Ullaredsresa där de kommer få sätta sprätt på ganska mycket pengar, förklarade han för Hänt.

Nebil om Farmen-finalens efterfest

Efter finalen i Farmen finns det ett moment som är en riktig tradition varje år – nämligen att fira med en efterfest som alla farmarna är bjudna till. I år gick festen av stapeln tillsammans med alla i produktionen – något som skiljer sig från förra året då deltagarna behövde festa på egen hand.

Annons

– Finalfesten firades på campet som produktionen har, så den är ju tillsammans med produktionen efter finalen. Så det som hände var att efter finalen så hade vi våra finalsynkar och mitt samtal hem. Sedan åkte vi in till hotellet och hade 20 minuter på oss att byta om, sedan skulle vi till festen.

– Det bjöds på lite god dricka och lite burgare. Wincent och Anna var där och resten av produktionen och så hade vi bara en mysig stund. Jag ville ju egentligen bara gå och lägga mig direkt, men det var ju inte riktigt vad planerna var.

Viktor bekräftar natten ihop med Farmen-deltagarna – nära relationen

Nebil ville med andra ord bara hem till hotellet och sova och duscha, men det fanns några som var desto mer partysugna kan man lugnt säga.

– Nej men det var en bra fest. De gjorde hamburgare och den biten, det var trevligt och bra liksom. Förutom att jag tyckte att de slutade festen alldeles för tidigt, rätt lugnt skulle jag säga, berättar Viktor Bergström, 29, till Hänt.

Annons

Nu kan Viktor även bekräfta något annat, nämligen att han tillbringade natten ihop med två andra deltagare som han verkar ha en nära relation till efter Farmen.

– Jag och bröderna båt bodde i samma rum. Det är ju jag, J-C och Eddie. Vi bodde ihop och det var ju trevligt. Det var en livad fest som avslutades för tidigt av produktionen då.

Till skillnad från Nebil, som ville sova, så kan Viktor även avslöja att det blev ytterligare en efterfest hemma på hotellrummet.

EDDIE, J-C, VIKTOR
Viktor, Eddie och J-C fann varandra i Farmen. För två helger sedan umgicks de hemma hos J-C i Trelleborg.

Tack för den här säsongen av Farmen!

FOTO: TV4, VIKTOR BERGSTRÖM

Annons