farmen 2023

Farmen-Viktor avslöjar okända regelbrottet – tillbringade natten ihop

Farmen 2023

Det har varit fest på Farmen och deltagarna fick dricka alkohol för första gången på länge.
Nu berättar Viktor om det okända fusket – som tittarna inte fick se.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”
0:26

Efter reklamen: Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

(0:26)

Slå på ljud

Det börjar närma sig slutet i Farmen 2023 och en efter en får deltagarna lämna gården i Småland. Just nu är det bara fem deltagare kvar på Farmen – medan tre stycken befinner sig på Torpet.

Under söndagens avsnitt fick vi se hur Artin Ghookassi utmanade Eddie Gecer i en kunskapskamp på Tinget. I vanlig ordning får kämparna spendera natten innan kampen för sig själva, i en varsin kämpestuga.

När de två kämparna spenderade natten på varsitt håll blev Viktor Bergström, Christoffer Hammarlöf, Tora Brandström och Asiatou Touray kvar ensamma på gården. Då passar de på att styra ihop en kräftskiva – en belöning som de fått från Wincent.

Viktor om festkvällen i Farmen

Kräftskivan bjuder på en riktigt god stämning, de fyra har hattar på huvudet och sjunger snapsvisor tillsammans med lyxmåltiden. Efter att några snaps slunkit ner i strupen blir deltagarna synligt överförfriskade, vilket Viktor har berättat om för Hänt.

– Man har ju inte ätit så mycket där på Farmen så när man fick alkoholen och den mängden, jag tror det bara var jag och Christoffer som drack just den spriten, iallafall det mesta. Då blev man ju full, säger Viktor och fortsätter:

– Jag tror vi fick en flaska sjuttis med akvavit, fast den kom ju i en vanlig flaska. Och sen fick vi väl tre-fem öl per person. Jag minns faktiskt inte helt, men någonting sånt.

Att gruppen blev lite runda under fötterna undgår nog ingen tittare. När det börjar skymma går de ner mot vattnet för att ta sig ett kvällsdopp, vilket slutar med att Viktor och Christoffer ger sig ut en bit med ekan.

Viktor avslöjar regelbrottet: ”Det var förbjudet”

Under kvällen händer även en annan sak, som tittarna inte fick se i programmet. Viktor kunde nämligen inte hålla sig från att träffa sin vän, Eddie, och smet iväg bort till kämpestugan där han spenderade natten själv.

– Jag smet ju bort till kämpestugan och hängde med Eddie. Men det filmas inte och det var ju för att jag smög iväg väldigt snyggt och gömde mig i gräset, säger Viktor och fortsätter:

– Det var förbjudet så det var ju på egen risk.

Viktor bestämde sig för att ta med sig lite av lyxen från kvällen och förse Eddie med lite mer energi innan kampen dagen efter.

– Jag tog med mig lite extra mat till honom och så satt vi och snackade lite, säger han.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN