farmen 2023

Farmen-Viktor avslöjar detaljerna om festkvällen

Farmen 2023

I söndagens avsnitt av Farmen fick deltagarna en rejäl belöning i form av en kräftskiva.
Nu kan Viktor berätta om festkvällen – hur mycket alkohol fick deltagarna dricka egentligen?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stora bluffen i Farmen - därför lämnade Tova: ”Jag mådde psykiskt dåligt”
1:06

Efter reklamen: Stora bluffen i Farmen - därför lämnade Tova: ”Jag mådde psykiskt dåligt”

(1:06)

Slå på ljud

Det börjar dra ihop sig rejält i Farmen 2023 och de blir färre och färre deltagare kvar på gården Norra Brandstorp i Småland.

Under förra veckan blir Eddie Gecer vald till förstekämpe och väljer i sin tur Artin Ghookassi, som blir hans motstånd på Tinget. I sedvanlig ordning får kämparna bege sig till varsin kämpestuga för att spendera den eventuella sista natten för sig själva.

Kvar på Farmen blir Viktor Bergström, Christoffer Hammarlöf, Tora Brandström och Asiatou Touray, som får sig en riktig belöning – alla ingredienser för en riktigt lyckad kräftskiva. Det bjuds på godsaker som köttbullar, bröd, öl och akvavit – och kräftor såklart.

Viktor avslöjar detaljerna om festkvällen på Farmen

Det är riktig god stämning bland de fyra deltagarna som med hattar på huvudet sjunger snapsvisor och avnjuter måltiden. Efter att några snaps slunkit ner i strupen blir deltagarna synligt överförfriskade. I en intervju med Hänt kan Viktor berätta om kvällen.

– Man har ju inte ätit så mycket där på Farmen så när man fick alkoholen och den mängden, jag tror det bara var jag och Christoffer som drack just den spriten, iallafall det mesta. Då blev man ju full, säger Viktor

Vidare berättar Viktor att det märktes av att allihopa hade något lägre alkoholtolerans än vanligt, med tanke på kosten och att det hade gått en tid sedan de senast förtärde alkohol.

– Jag tror vi fick en flaska sjuttis med akvavit, fast den kom ju i en vanlig flaska. Och sen fick vi väl tre-fem öl per person. Jag minns faktiskt inte helt, men någonting sånt, berättar Viktor och fortsätter:

– Sen rökte vi ju det där gräset och det gav ju också sin effekt. Men det blev en bra fest.

Tidigare under säsongen var det några av deltagarna som kom på att man kan samla lite vanligt gräs och örter och testa att röka det. Vilket de även gjorde under kräftskivan och det ledde också till ett rus.

TV4:s svar om alkoholen i Farmen: ”Serveras väldigt...”

Enligt TV4 har de full koll på hur mycket deltagarna dricker när det gäller alkoholhaltiga drycker. När Hänt når presstalespersonen för Farmen, Emma, får man reda på vad som gäller just rörande alkoholen.

”På Farmen serveras väldigt måttliga mängder alkohol per deltagare, något som vi är noggranna med att upprätthålla”, skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

Även Viktor kan intyga att produktionen höll koll på vad som hände under kvällen och att ingenting gick överstyr på grund av för stora mängder alkohol.

– Det filmas ju och de var ju där. Efter att vi hade varit och badat så var allting slut, så det gick ju rätt fort, säger Viktor.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN