farmen 2023

Farmen-Tora: Därför valde jag Eddie till förstekämpe

FARMEN 2023

Veckans val av förstakämpe blev dramatiskt och ledde till bråk.
Nu visar det sig att en annan Farmen-deltagare hade ett finger med i spelet.
Här är anledningen till att Eddie blev förstakämpe.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning
0:38

Efter reklamen: Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

(0:38)

Slå på ljud

Årets säsong av Farmen har innehållit det mesta än så länge. Vi har fått se allt ifrån otrohetsrykten, romanser, avhopp och dramatik. Nu har vi även fått se ett bråk utspela sig på gården.

Bråket drog igång efter det att Tora Brandström, 24, hade valt Eddie Gecer, 46, till storbonde.

– Det är ett val som jag hoppas känns rätt och att det inte ligger något annat bakom. Men det är storböndernas storbonde du väljer så du riskerar mycket. Tyvärr, jag ville inte att du skulle hamna där men nu har du ju hamnat där, säger Eddie i programmet.

Sanningen om storbråket i Farmen 2023

Efteråt blev det hektiskt och det var mycket som tittarna inte fick se.

– Det var mycket man inte får se alltså. Eddie stod och skällde ut Tora på Farmen och hotade henne och grejer. Det var ett jävla liv alltså, Eddie brann och han och Viktor började bråka och Tora började gråta och allting, berättade Christoffer Hammarlöf, 26, för Hänt.

Från början var det sagt att Tora nämligen skulle välja Christoffer till förstakämpe. Men efter ett samtal med Viktor Bergström, 28, hade hon plötsligt tänkt om och istället valde hon Eddie.

Därför ville Viktor att Eddie skulle bli förstakämpe

När Hänt når Viktor berättar han om vad som egentligen sades i samtalet med Tora – och varför han tog det beslutet att försöka spela ut sin vän.

– När jag var storbonde så ville Eddie hem. Då ville han det för han var helt slut och då sa han att “ta mig till förstakämpe” och så blir du storbonde. Men så gick inte det och vi körde en vecka till. Men helt plötsligt ville han börja vinna Farmen och då kom jag ju på den där sjuka, rätt elaka idén då, att han skulle bli förstakämpe, säger Viktor till Hänt.

Han menar också att flera personer ska ha kommit fram till honom och sagt saker som att han kan vara den som åker ut annars. Men egentligen grundade sig det hela i att Viktor ville bli storbonde igen.

Tora: Därför valde jag Eddie till förstakämpe

När Hänt når Tora berättar hon hur hon tog beslutet.

– Jag vet faktiskt inte, det var lite från alla olika håll. Och just det här att när jag och Tova kom tillbaka till Farmen så var det ju Eddie som gick och drog i henne konstant. Det kändes som att han ville ta över kontrollen över hela spelet, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag insåg ju också att Christoffer stod lite utanför alla pakter så just spelmässigt skulle det nog vara en fördel att få ut Eddie. För min egen skull, eftersom han var med och styrde på så många håll.

Så det var inte bara Viktor som övertalade dig till att välja Eddie?

– Nej det skulle jag inte vilja säga. Men Viktor var ju en stor del i det för han hade ju den där planen om att försöka bli storbonde igen.

FARMEN 2023

Eddie blev upprörd efter valet.

FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN