Farmen-Victoria om bluffen med Wincent på gården: ”Påfrestande”

Wincent och Victoria

Victoria lämnade Farmen efter att ha blivit utslagen av deltagaren Monika i Tinget.
Nu avslöjar hon bluffen med Wincent på gården.
”Påfrestande”, skriver hon på Instagram.
0:51

Efter reklamen: Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

(0:51)

Finalen av Farmen 2022 närmar sig och det är inte många avsnitt kvar innan vi vet vem som kammar hem den stora vinstsumman. En av de som nyligen fick lämna är Victoria Verovic Larsson, som åkte ut i Tinget mot deltagaren Monika Ostrowska.

Efter detta har Victoria öppenhjärtigt berättat om hur tiden i Farmen egentligen var för henne. Nu väljer hon dessutom att avslöja sanningen om måendet och känslorna över när Wincent besökte dem på gården.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarkritik mot Lottas agerande i Bingolotto: ”Besviken”

Victoria Verovic Larsson om att åka ut mot Monika Ostrowska

Att åka ut mot Monika var minst sagt surt för Victoria, som efter förlusten uttryckte att hon såg sig själv mer värdig att vinna.

– Inför den här tävlingen så ansåg ju jag mig själv ändå vara mer värdig att vara kvar här på Farmen än Monika. Och absolut, hon vann över mig i den här tävlingen och det är klart att hon ska vara kvar då, säger Victoria och fortsätter:

– Men jag tycker liksom då att den här tävlingen inte gör att hon blir mer värdig än mig på det här sättet. Jag har varit i tre ting, jag har varit storbonde, jag har varit på Torpet och jag har skaffat mig personer här som kommer vara kvar hos mig i resten av mitt liv. Det är jag säker på.

Victoria om Farmen: ”Värsta jag utsatt mig för”

I samband med att Victoria åkte ut så förklarade hon i ett öppenhjärtigt och personligt inlägg på Instagram att inspelningen av Farmen är bland det värsta hon någonsin har utsatt sig för.

”Farmen är definitivt det värsta jag utsatt mig själv för och om det är någon gång jag varit i depression så var det då. Min främsta tanke under hela sommaren: har jag verkligen försatt mig själv i en situation där jag är frivilligt frihetsberövad? Tror det har stärkt mig?? Hoppas det?”, skrev hon.

Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

Se klippet här!

Victoria om bluffen med Wincent på gården: ”Påfrestande”

Victoria förtydligar nu på Instagram story att hon inte mådde så bra under inspelningen. När hon var på Torpet så mådde hon väldigt dåligt och var deprimerad.

När Wincent kom till gården för att presentera uppdrag så kände hon en tomhet. Hon förklarar att hon inte ens kunde le naturligt vid de tillfällena, och att hon helt enkelt fick fejka framför kamerorna.

Victoria om Farmen

Victoria på Farmen. Nu berättar hon om tomheten varje gång Wincent kom till gården.

FOTO: Instagram

”De flesta gånger när Wincent kom så kände jag total tomhet inombords och kunde ej le naturligt men visste att det var så man gör i sociala samspel så jag drog i läpparna för ett leende”, skriver Victoria och tillägger:

”Det var alltid lika påfrestande”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!