LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Tova om konflikten med Jens Rönnqvist: "Blockat honom"

10 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Tova Andersson Farmen 2023, Jens Rönnqvist Farmen 2020
Den nya säsongen av Farmen är i full gång och tittarna är minst sagt förväntansfulla.
Men redan innan säsongen började sändas uppdagades en konflikt mellan en gammal deltagare och Tova Andersson från årets säsong.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Monika om relationen till Victoria och HeleneBrand logo
Farmen-Monika om relationen till Victoria och Helene

Den nya säsongen av Farmen har äntligen dragit igång. Även detta år befinner sig deltagarna på gården Norra Brandstorp i Småland. Precis som förra säsongen är det en fördel att ta sig till Torpet, där man kan vinna amuletter som är fördelaktiga i tävlingen.

Anna Brolin, 42, fortsätter även som programledare för Farmen. Vid sin sida har hon Hans Wincent, 51, som vägleder och agerar mentor till bönder på deras resa mot vinsten.

I vanlig ordning är det en salig blandning av deltagare som är med och tävlar om vinsten i Farmen och prispotten på en halv miljon kronor.

Annons

Förra deltagarens känga mot Farmen-Tova – efter konflikten

En av deltagarna som redan hamnat i strålkastarljuset är Tova Andersson, 34, som kom in på gården med ett brett leende på läpparna i första avsnittet. Den som följt programmet under åren känner nog igen Tova som Richard Anderssons hustru. Richard deltog i programmet 2021.

Trots makens tidigare medverkan i Farmen, var det inte han som fick Tova att söka till programmet, det är något hon alltid velat.

– Jag har alltid velat söka till Farmen men jag har varit kräsen tjej och inte känt att det skulle passa mina villkor, säger Tova till Hänt.

I vintras avslöjades årets deltagare av Farmen på Instagram, vilket den tidigare deltagaren Jens Rönnqvist, som var med i säsongen 2020, uppmärksammade. Jens publicerade en serie av bilder på sin Instagram story och anmärkte på Tovas medverkan i Farmen 2023. Det är nämligen så att Jens och Tova råkade i luven på varandra inför premiären av Richards säsong 2021.

Farmen 2023
Jens händelse på Instagram.
Farmen-Tova
Jens story inför premiären av Farmen 2023.

När Hänt når Tova berättar hon att hon själv inte såg inläggen, men att hon fick det berättat för sig.

Annons

– Jag såg inte det för jag har blockat honom. Men flera från Richards säsong skrev till mig och berättade det, säger Tova till Hänt.

Farmen-Tova och Jens Rönnqvist konflikt inför säsongen 2021

Enligt Tova handlade deras konflikt om att Jens publicerat bilder på deltagarna från den stundande säsongen 2021 och ville skapa kontakt med dem på sociala medier. Vilket Tova tyckte var över gränsen. Idag har Tova gått vidare från konflikten med Jens.

– Jag har inte rätt att vara arg längre, han får lägga ut vad han vill, säger hon till Hänt.

När Hänt når Jens förklarar han att inte minns konflikten med Tova.

– Nej, jag minns inte det. Jag har inte plats eller tid för sånt, så det är nog det som gör att jag har tänkt bort det, säger Jens.

FOTO: TV4, Youtube

Annons