farmen 2023

Farmen-Tova är gift med tv-profilen – därför känner du igen honom

Richard Andersson Farmen 2021, Tova Andersson Farmen 2023

Årets säsong av Farmen har äntligen kickat igång.
För den trogna Farmen-tittaren kommer nog ett ansikte vara bekant, nämligen Tova Andersson som är gift med den tidigare deltagaren Richard Andersson.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
0:32

Efter reklamen: Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

(0:32)

Slå på ljud

Farmen 2023 drog nyligen igång med dunder och brak. Även i år befinner sig deltagarna på gården Norra Brandstorp i Småland. Precis som förra året är det också en fördel att ta sig till Torpet, där man kan vinna amuletter som är fördelaktiga i tävlingen. I år kan man använda amuletterna redan i det andra tinget, en förändring som gjorts från förra säsongen.

Även denna säsongen är det Anna Brolin, 42, som är programledare för Farmen. Vid sin sida har hon Hans Wincent, 51, som vägleder och agerar mentor till bönder på deras resa mot vinsten.

I vanlig ordning är det en salig blandning av deltagare som är med och tävlar om vinsten i Farmen och prispotten på en halv miljon kronor.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Därför känner du igen Tova Andersson i Farmen

En av deltagarna som redan gjort avtryck i Farmen är Tova Andersson, 34, som klev in på gården med ett brett leende på läpparna i första avsnittet. För den trogna Farmen-tittaren känner du säkert igen henne som hustru till deltagaren Richard Andersson, som medverkade i programmet 2021.

Paret lägger ofta upp bilder på varandra på sociala medier och delar med sig av både upp- och nedgångar i familjelivet. Både Tova och Richard har barn från tidigare relationer men inga gemensamma. Paret gifte sig 2019, bara ett år efter att de träffades.

– Tova och jag möttes på Tinder, faktiskt. Första gången vi träffades var på en lekplats. Sedan bjöd hon hem mig till sig på kvällen. Det här var i juni 2018. Sedan dess har vi varit med varandra 24/7. Jag föll för hennes sjuka humor. Dessutom var hon fantastiskt vacker! Tova och jag klickar på så många sätt. Hon är den mest godhjärtade personen jag någonsin träffat. Varje dag med Tova är en bra dag, har Richard tidigare berättat för Hänt.

Farmen-Tova om sin medverkan i Farmen 2023

När Hänt når Tova berättar hon att det inte var Richard som influerade henne att söka in till Farmen, trots att han medverkade i programmet bara två år tidigare.

– Jag har alltid velat söka till Farmen men jag har varit kräsen tjej och inte känt att det skulle passa mina villkor, säger Tova.

Även Richard, som var väl medveten om vad som skulle vänta hustrun på gården hade förvarnat henne om det spartanska levnadssättet i Farmen.

– Richard hade varnat mig faktiskt och sagt att du kommer inte klara det där, det är inte din stil.

Vidare fortsätter Tova berätta om hur det kändes att se sig själv i tv-rutan för första gången.

– Jag var inte så redo, jag tänkte bara shit det där är jag. Det var bara konstigt, det var jättekonstigt, säger hon och fortsätter:

– Samtidigt, jag tyckte jag var snygg ändå. Jag kände mig inte orolig, jag var snygg och jag kände att det här går hem!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN