TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Sofie Hodén om sorgen efter sin hunds död

12 jan, 2021 
Sofie Hodén i Farmen 2020
För drygt nio månader sedan korades Sofie Hodén till vinnare av Farmen 2020.
Nu berättar hon om den stora sorgen efter förlusten av sin älskade familjemedlem.
Annons
Intervju: Farmen-aktuella Philip Albinsson om okända relationen med Hollywood-frunBrand logo
Intervju: Farmen-aktuella Philip Albinsson om okända relationen med Hollywood-frun

Klassikern Farmen är tillbaka i tv-rutan. Det är den trettonde gången i ordningen som TV4-tittarna får följa ett gäng okända människor som ska försöka sig på att leva 1800-talsliv på en gård i Sverige.

Genom åren har vi sett vinnare som Tobias Möller, Stefan Eriksson och Veronika Larsson. I den senaste säsongen var det Sofie Hodén, 30, som var den som drog längsta strået i finalen och kammade hem en halv miljon kronor.

När Sofie i programmet ringde hem till sin familj för att berätta den glada nyheten kunde hon inte hålla tillbaka tårarna.

– Jobbigast var att vara ifrån min familj. Sen var själva ”spelet” extremt tufft på det plan att man aldrig vågade lita på någon annan deltagare fullt ut, berättade hon då för Hänt.

Mardrömsresan med familjen

För Sofie har året som gått bjudit på både med- och motgångar. Förra vintern reste hon till Sri Lanka med maken Christoffer och barnen Poppy och Rocco. Men resan skulle bli till en mardröm. Anledningen: Coronaviruset.

Annons

Affärer och skolor stängdes och det visade sig omöjligt att tidigarelägga hemresan. Familjen blev också strandsatta i landet under en tid, vilket Sofie berättar mer om i en exklusiv intervju med Hänt Plus.

Men Sofie och familjen kom hem. Och hemma i Sverige tog Sofie siktet på en ny dröm. Att göra en artistkarriär. Sofie sökte till Idol, men till skillnad från Farmen blev det tvärstopp.

– Jag hade gärna tagit åt mig kritik för sången för att kunna bli bättre men de sa enbart saker om min personlighet, sa Sofie Hodén till Hänt.

Sorgen efter familjemedlemmens bortgång

Nu väljer Sofie att berätta om nästa motgång som drabbat familjen. I dagarna somnade hennes älskade hund in.

”Har försökt att förbereda mig för den här dagen. Det är svårt. Svårt att inse. Försöker hitta de små stunderna av lycka. Men nu var det dags. Det var tydligt men innerst inne ville jag inte. Det var dags för min älskade Morran att få möta Vavan igen på andra sidan”, skriver Sofie på Instagram.

Hon fortsätter:
”För mig är hon en del av familjen och nu är hon plötsligt borta. Jag känner mig helt tom. Älskade Morran spring nu fritt i hundhimlen, du är evigt älskad och saknad”.

I kommentarsfältet beklagar Sofies följare sorgen. Även Farmen-kollegan Peter Bysell har svarat med flera hjärtemojis.

FOTO: TV4

Annons