LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Ronjas svåra livskris – veckan efter hemkomsten från programmet

13 jan, 2024 
AvOla Lagerström
ronja i farmen
Hon beskriver sig själv som glad och spontan – men tillvaron efter Farmen-inspelningen var allt annat än munter.
För Hänt berättar Ronja Lindholm om sin svåra förlust.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

Hur mås det Farmen-Ronja?

– Det är bra, jag har börjat landa i mig själv. För en tid sedan hade jag en liten krasch där det blev för mycket, men nu har jag börjat komma tillbaka till den jag var innan. Jobbet flyter på. Min butik – som heter ”Kahls the & kaffehandel” – går väldigt bra. Jag har fantastiska vänner. Jag är på en jättebra plats i livet!

Varför fattade du pennan och sökte till ”Farmen”?

– För att ”Farmen” är det bästa programmet – någonsin. Jag har inte kollat sedan urminnes tider, men jag har åtminstone kollat de senaste åren.

Vad var svårast med att förflyttas 200 år bakåt i tiden – till 1800-talet?

– Människorna var värst! Jag försökte hålla mig till dem jag tyckte om. Resten tog jag avstånd från. Det var väldigt mycket bråk, men jag lyckades hålla bra kontakt med mitt lilla lag.

Hur mådde du när du inspelningen var över?

– Bra. Dock var det så att min mormor gick bort en vecka efter att jag kom hem. Då blev det jobbigt, då gick jag sönder lite grann. Jag förlorade en del av mig själv. Hur klyschigt det än låter så var det så. Lone, som hon hette, var världens snällaste mormor. Hon var en riktig skämma-bort-mormor. Hennes hem var alltid öppet och hon lagade helt fantastisk mat. Hon körde in mig till sjukhuset med bruten tumme när mamma inte trodde att den var bruten… Hon var fantastisk!

Annons

Farmen-Ronja om relationen till Cornelia idag

Vad var det första du gjorde när du kom hem från TV-inspelningen?

– Jag gjorde nog ingenting. Jag gick tillbaka till jobbet väldigt fort.

Vilken Farmen-deltagare har du finast kontakt med – så här i efterhand?

– Cornelia Gyllborg. Det är jävligt mycket girlpower i henne. Hon är stark som fan, hon är spontan och låter ingen trycka ner henne. Det är häftigt att ha henne i ens liv. Hon är väldigt mån om att man ska må bra.

Ronja om sambon Tobias – så träffades de

Vad är senaste nytt på kärleksfronten?

– Det finns nog inget nytt. Jag lever stabilt med min sambo Tobias sedan flera år tillbaka.

Hur gick det till när ni möttes?

– Jag har en butik som ligger i en galleria i centrala Norrköping. En dag, när jag stod vid espressomaskinen, såg jag en kille som pratade med en ordningsvakt som jag känner. Efteråt gick jag fram till vakten och frågade vem han pratade med. ”Det är min framtida man”, sa jag. Jag ville veta vad han hette. Sedan började jag följa honom på Instagram. På den vägen är det. Han började komma ner till min butik i takt med att vi pratade mer och mer. Snart blev det en middagsdejt på ”Spicy hot” – en asiatisk restaurang.

Vad gör Tobias älskvärd?

– Han är otroligt trygg. Väldigt lojal. Han ställer alltid upp. Han gör allt för att göra mitt liv så enkelt som möjligt. Han har fantastiskt fina egenskaper!

Annons

Blir det bröllop snart?

– Nej, det blir verkligen inget bröllop! Bröllop är det värsta jag vet. Vi är förlovade sedan 2020, men det blir inget bröllop.

Barn, då?

– Tobbe har redan ett och är jättesugen på ett till, men jag är inte alls sugen på barn. Jag känner att jag har tillräckligt många barn i mitt liv.

På vilket sätt kan det vara en dröm att vara ihop med dig?

– Det kan det nog inte vara. En dröm, alltså. Jag tillbringar väldigt mycket tid på jobbet. Det är väl det som är det största bekymret – att han undrar varför jag aldrig är hemma…

Vem får dig nästan alltid att skratta?

– Nicki, Lina och Linnea, mina bästa kompisar.

Vilket år har varit ditt hittills bästa?

– 2015. Då föddes min lillebror Alfons. Det blev full rulle där hemma igen!

Sämsta, då?

– 2023. Jag tog på mig väldigt mycket jobb. Mormor gick bort. Jag kraschade och var inte längre så glad. Kände mig väldigt stressad generellt och gjorde bara precis det jag behövde. Jag fick berätta för mina nära och kära att jag hade för mycket saker på mitt bord. Min chef och mina närmaste såg till att jag tog ett steg tillbaka, vilket jag är hjärtligt tacksam för.

Blir det mer tv för din del – eller är det slut i rutan efter ”Farmen”?

– Vi får väl se. Kanske blir det Farmen en gång till. Det vore fantastiskt roligt!

Foto: TV4 och privat

Annons