Farmen-Qristina Ribohns ord om kärleken – vill inte bo ihop

Qristina Ribohn

Qristina Ribohn slog igenom i Farmen 2001. Nu berättar hon om sin 16 år yngre pojkvän och hur hon ser på den detaljen att bo ihop.
– Ibland har vi inte ens bott i samma land, säger hon till Aftonbladet.
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?
Slå på ljud

Qristina Ribohn, 65, har varit med i flera stora tv-produktioner under de senaste 20 åren. Men det stora genombrottet blev i Farmen 2001, där hon tog sig relativt långt, närmare bestämt till det sjuttonde avsnittet.

Det året var det snickaren Benny Viberg som blev årets farmare och under årens lopp har det korats en hel del farmare. Vinnaren av Farmen 2021 blev till slut den händige Daniel Tholén, 42. Under hela säsongen var han ett stort hot och nu med facit i hand kan man säga att det minst sagt gick vägen.

Farmen-Qristina har under årens lopp synts i diverse olika tv-program såsom Baren, Club Goa, Fångarna på fortet, Stjärnorna på Godset och en massa lek- och matprogram. Trots det har hon lyckats hålla sitt kärleksliv hemligt. Men nu avslöjar hon nya ovanliga detaljer om kärleksrelationen.

Qristina om kärlekslivet med 16 år yngre pojkvännen

I en intervju med Hänt från 2019 berättade Qristina om relationen till pojkvännen. Hon har nämligen beskrivits som singel under alla år, men då avslöjade hon att det inte alls var fallet – hon hade nämligen haft samma man i 30 år.

Qristina är väldigt mån om att hålla sin pojkvän, som är 16 år yngre, hemlig. För Hänt avslöjade hon maximalt med vad hon brukar säga om kärlekslivet.

– Vi har inte levt ihop. Vi är väldigt rädda om vår relation. Han är 16 år yngre än jag är. Det är det mest privata jag någonsin avslöjat, sa hon då.

Qristina Ribohn

Qristina i Farmen

Lasse Hejdenberg/TT

Qristinas ord om relationen: "Inte bo ihop"

Men nu har Qristina valt att bryta tystnaden ännu mer om hur hon lever ihop med den hemlige mannen.

– Mitt kärleksliv är privat, men det har fortfarande varit samma man i 32 år. Och jag kommer inte prata mer om det, men det är lika bra som det alltid har varit, säger hon till Aftonbladet.

Qristina och hennes pojkvän har med andra ord hängt ihop under en väldigt lång tid, men däremot finns det en detalj om relationen som sticker ut.

– Man ska inte bo ihop och sådana dumma saker. Vi har aldrig bott i samma stad. Ibland har vi inte ens bott i samma land eftersom jag inte har varit i Sverige så ofta. Det är de senaste 20 åren jag varit här mycket, men vi bor väldigt långt ifrån varandra fortfarande, säger hon till tidningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Rockstjärnan Dusty Hill är död – blev 72 år gammal

LÄS OCKSÅ: ÅTERFÖRENING Malin Watson om Doktor Mikael – ett år efter Let's dance

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN