Farmen-Prins egna ord – försvaret efter Helenés påhopp i tv

Farmen-Helené i vit sport-bh. Farmen-Prins i vit t-shirt och hängelsbyxor.
Exklusivt

Farmen-deltagaren Prins tvingades lämna tävlingen förra veckan och utsåg Helené till förstakämpe i finalveckan.
Helené uttalade sig då väldigt negativt om Prins i tv, något som Prins nu vill bemöta.
– Det fick ju mig att nästintill explodera, säger han till Hänt i en intervju.
Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”
0:49

Efter reklamen: Här bryter Farmen-Helené ihop när kärleken Robin kommer på besök: ”Kommer inte vara ogift länge till”

(0:49)

Slå på ljud

Finalveckan av Farmen 2022 är här och snart vet vi vem som koras som vinnare av det populära programmet. De fyra som är kvar i tävlingen inför söndagens final är Keshia Barbour, 31, Cecilia Ahlborg, 39, Helené Fransson, 26 och Jonas Svensson, 35.

Farmen-deltagaren Prins Wendel, 60, tvingades lämna förra söndagen. Således snubblade han på mållinjen och lyckades inte ta sig in i finalveckan.

Men han fick ett sista uppdrag innan han lämnade, nämligen att utse finalveckans förstakämpe.

Lenas avslöjande om relationen till barnen: ”Inte tillräckligt”

Farmen-Helenés påhopp – hårda orden om Prins efter att han lämnat gården

I Prins slutbrev berättar han om tankarna bakom valet. Beslutet grundade sig i att han önskar att se vännen Cissi i final, och därmed ville utse den person han anser utgör det största hotet mot Cissi.

Lotten föll på Helené som tog Prins val högst personligt. I avsnitten som följer, alltså tisdagens, onsdagens och torsdagens avsnitt, uttalar hon sig frispråkigt om vad hon faktiskt tycker om Prins.

– In i det sista vågar han inte stå för sina ärliga åsikter, men sån är Prins, säger Helené och fortsätter med att spekulera kring att valet var drivet av hämndlystenhet.

– Jag ska nog hämnas tillbaka på Prins och välja Cissi. Släng dig i väggen Prins, säger Helené i en synk efter det att hon vädrat känslorna framför de andra deltagarna.

Här läser programledaren Anna Brolin upp Prins brev där han utser Helené till finalveckans förstakämpe.

Här läser programledaren Anna Brolin upp Prins brev där han utser Helené till finalveckans förstakämpe.

FOTO: TV4

Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

Se klippet här!

Farmen-Prins bemöter Helenés attack – egna orden om hennes beteende: ”Förbannad”

Helenés hårda ord i de senaste avsnitten har inte lämnat Prins oberörd. Han hör av sig till oss på Hänt och berättar att han önskar bemöta hennes attack mot honom.

– Jag har ju legat väldigt lågt i mina uttalanden och strykt alla medhårs och svalt all kritik, men någon gång brister ju även jag. När hon säger ”Släng dig i väggen Prins”… ja, det fick ju mig att nästintill explodera. Jag sväljer inte det rätt upp och ner längre.

Vidare berättar han att han och Helené har träffats efter inspelningen av programmet, men att han känner sig fundersam över det faktum att Helené inte sa något om de hårda orden då.

– Hon bara spydde galla och var en pest för alla. Men vem skulle jag annars välja? Jag kunde ju inte göra ett val bara för att gynna henne. Jag blev ledsen, besviken och förbannad!

Han berättar också att han inte tagit kontakt med Helené efter upptäckten om hennes beteende i tv-programmet.

Däremot valde han att skicka en markering till Helené i form av ett inlägg på Instagram, där han visar för alla att han inte låter sig knäckas av hennes ord. Han avslutar också intervjun med att berätta om stödet han fått av sin omgivning och av tv-tittarna.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN