LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Maxines hårda kritik mot TV4:s regler – rasar mot produktionen: ”Jättechockad”

03 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Farmen
Maxine Lindin blev chockad av twisten i Farmens Ting.
Nu berättar hon om känslorna att bli skickad tillbaka till Torpet.
– Jättechockad och missnöjd, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Farmen-Jennifer ValenciaBrand logo
Röda mattan med Farmen-Jennifer Valencia

I en dramatisk vändning under Farmens senaste ting tvingas tre deltagare, däribland Maxine Lindin, lämna Farmen för Torpet istället för att åka hem.

I en intervju med Hänt uttrycker Maxine starkt missnöje mot produktionens beslut och säsongens märkliga regeländringar.

Maxine Lindins missnöje med årets Farmen-säsong: ”Jättechockad och missnöjd”

Efter att precis ha spenderat en vecka på Torpet med Cornelia Nordensson behöver nu Maxine ta sitt pick och pack och åka tillbaka. Väl på torpet riskerar man att lämna denna gång, vilket Maxine inte alls var nöjd över.

– När vi väl fick reda på det här så blev ju jag jätte chockad och missnöjd. Jag hade en jätte jobbig vecka där med Cornelia så jag kände bara: ”å nej inte tillbaka till det där torpet jag är klar där”, säger Maxine till Hänt.

Maxine tycker att produktionen denna säsong har gett för mycket uppmärksamhet åt alla intriger och pakter och för lite åt allt arbete som utförs. Det hon också reagerar på är antalet deltagare som fortfarande är kvar i programmet trots den korta tid som är kvar.

– Reglerna den här säsongen har ju varit jätte märkliga gentemot tidigare säsonger, jag tycker helt ärligt att denna säsong är en av de sämre, säger Maxine.

Annons

Maxines kritik mot produktionen – saker mörkas i tv

Maxine väljer också att rikta kritik mot produktionen för hur man har valt att klippa programmet. Enligt Maxine visas inte båda sidor av de intriger och pakter som uppstår i programmet.

– Jag har sagt i synk så många gånger att det är den andra gruppen som fryser ut andra: ”De pratar inte med mig nu, dem kollar inte på mig, de går iväg i grupperingar hela tiden” vilket dem inte tar med i programmet, det är jättetråkigt för exakt samma sak hände Levin.

FOTO: TV4

Annons