LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Cornelias svar på kritiken – efter miserabla pizza-incidenten

19 feb, 2024 
Cornelia slängde en halv kebabpizza istället för att ge bort den till någon annan farmare.
Detta har skapat stor irritation bland tittarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Förra veckan var det individuella uppdrag på Farmen och den som lyckades bäst var ingen mindre än Cornelia Nordensson, 30.

Detta ledde till att hon fick välja belöning först av alla. Belöningarna bestod av alla möjliga maträtter såsom räksmörgås, ärtsoppa och falukorv. Man fick välja en maträtt var och Cornelia tog då kebabpizzan, den maträtten som hon visste att de flesta suktade över.

Men problemet är bara att Cornelia var inte alls sugen på kebabpizza och det slutade med att hon slängde halva i komposten...

Därför valde Cornelia att slänga pizzan

Cornelia berättar att det var mycket som tittarna inte fick se i hela den här situationen. När farmarna kom upp på logen hade maten redan legat där länge, det luktade illa, maten var kall och man behövde vifta bort flugor.

Annons

– Det syns ju inte, men de här pizzorna och all mat hade ju liksom legat framme i ganska många timmar innan vi fick se den. Jag tror inte att någon hade velat äta den där pizzan, den var inte skitbra, säger Cornelia till Hänt.

Hon förklarar att hon egentligen ville ha något annat pris, som till exempel auktion.

– Men så blev det bara mat och jag blev besviken. Så jag tog det jag tyckte var mitt, så jag står fast vid att jag tog pizzan. Men jag tror inte att någon skulle ha ätit den där, jag tror att för allas skull var det nog bäst att den hamnade på komposten, säger Cornelia och fortsätter:

– Alltså jag tror att jag gjorde alla en tjänst genom att slänga den där pizzan om jag ska vara helt ärlig.

Det finns också en annan sak som spelar in, nämligen att Cornelia vet hur man gör bra tv.

– Men i år är jag ju också här för tredje gången, det klart att jag går in för att göra tv och sådär, säger hon och tillägger:

Annons

– Jag tror att det porträtteras väldigt mycket mer allvarligt än vad det är. Det är ju såklart att jag säger till produktionen när jag ska gå och slänga pizzan, man vet ju att det här blir tv.

Cornelias svar efter tittarnas kritik

Hur som helst, att Cornelia slängde pizzan i komposten är något som TV4-tittarna inte tycker var rätt gjort.

”Så j***a fult att slänga pizzan istället för att låta någon annan smaka”, skriver en person på Facebook.

”Ja det är ett spel och olika taktiska val. Att ta pizzan bara för att de andra inte ska få trots att hon inte gillar det och sedan slänga maten är inte något taktiskt utan ren och skär elakhet och egioism.”, skriver en annan.

När Hänt når Cornelia berättar hon sin syn på tittarnas kritik.

– Ja, men jag frågade ju Magnus om han ville ha och han ville ju inte ha alls av den där heller, så det är ju lite rävspel liksom. Det var ju ett sätt för mig också, för jag visste ju att pakten ville ha kebabpizza eller hamburgare, och det som inte syns heller är ju att det var många som tyckte att det var ganska kul att jag inte lät dem få det de ville ha. Så man rävspelar ju när man kan och vi har ju mat där inne.

– Men nej, jag tycker bara över lag att det verkar som att folk är ganska investerade i den här säsongen. Det är roligt.

FOTO: TV4

Annons