LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Marias tårar efter mammans oväntade besök

09 mar, 2017 
Lina Arvidsson
Det blir stora känslor när Farmen-deltagarna får sin stora belöning - att träffa sina nära och kära. Maria Settergren bryter ihop i tårar när hon får se sin mamma på Farmen.
Annons

Som belöning för väl utfört uppdrag fick deltagarna i Farmen gå på bio på gårdens loge. Filmen visade sig vara videohälsningar från de återstående deltagarnas nära och kära. För Maria Settergren, 31, blev bion en känslosam upplevelse och när hennes mamma hälsade till henne från filmduken kom tårarna.

– Jag blev väldigt rörd och jag var den som satt och grinade mest på biobänken, tror jag bestämt, säger Maria i programmet.

Maria Settergren bryter ihop när hon får se sin mamma.
Maria Settergren bryter ihop när hon får se sin mamma.

Men det skulle bli än mer känslosamt. När deltagarna kliver ut från bion väntar deras familjer utanför. Maria Settergren bryter ihop i tårar i samma ögonblick som hon får se sin mamma vänta på henne.

Annons

– Mamma, mamma! får hon fram mellan tårarna.

Maria får en stor kram av sin mamma som i videohälsningen sagt att hon saknar Maria otroligt mycket.

Äntligen fick Maria Settergren en kram.
Äntligen fick Maria Settergren en kram.

Maria har i tidigare avsnitt berättat att de har en komplicerad relation. När deltagarna fick skriva brev hem skrev hon till sin mamma.

“När jag var yngre har jag frågat omkring varför min mor hatar mig, för det har känts så. Jag har alltid kämpat för att du en dag ska krama mig och säga att du är stolt över mig precis som jag är.”

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons