Farmen-Marias oväntade beskännelse om amuletten

16 mar, 2017 
https://image.hant.se/Bild-2016-09-08-kl.-13.30-150x100.jpg.jpg?imageId=4944125&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Linnros
I det näst sista avsnittet av Farmen är det dags att ta fram finalisterna. Då Niklas Ravnestam fick två amuletter som gjort att han gick raka vägen till finalen erkänner Maria Settergren något ganska oväntat.
Annons

När de tre storbönder som lämnat årets program, Linnea Landström, Alexander Vörös och Stina Johansson, kommer in som jury och ska ge deras amuletter till den personen som de tycker är mest värd att gå till final så är det ingen som ger en amulett till Maria Settergren, 31.

Niklas Ravnestam, 44, blir den som går direkt till final efter Stina gett sina två amuletter till honom.

När det är dags för resten av deltagarna att göra upp vem som går till final frågar Paolo Roberto, 48, hur det känns för Maria som inte fick någon amulett, då svara hon oväntat:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns hur bra som helst att inte fått någon och hade jag fått så hade jag gett tillbaka den.

De andra deltagarna reagerar med skratta, “ojande” och varför?

– På riktigt. För Linnea och Stina hävdar att ärlighet vara längst och så ska de sitta och läxa upp alla oss som är kvar på Farmen. De gör sig själva lite högfärdiga och förklara att vi inte har betett oss medmänskligt, sen ska dom ha “äran” att dela ut en amulett till den som har betytt mest på Farmen och det kändes bara väldigt fel. Så hade dom gett mig en amulett så hade jag inte tagit emot den, säger Maria.

Annons

– Okej. Då är alla nöjda. Du slapp amuletten, avslutar Paolo med.

I kvällens avsnitt gör Carl-Johan von Rosen, Jerry Andersson, Hans Ek och Maria Settergren upp om de sista två finalplatserna.

Foto: TV4

Annons