LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Karin om skilsmässan – privata detaljerna: "Mådde inte bra"

02 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Angelica Hedlund
Karin Kollberg Farmen 2023
Årets säsong av Farmen har fått mycket uppmärksamhet.
En av deltagarna som har blivit en favorit hos tittarna är Karin Kollberg.
Nu bryter hon tystnaden om sin skilsmässa.
– Jag valde att gå ifrån.., säger Karin på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”Brand logo
Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”

Vi har knappt kommit halvvägs in i Farmen 2023 och det har redan blivit mycket dramatik – både i programmet och utanför.

Nyligen tog ett rykte fart på gården och skakade om stämningen rejält, vilket resulterade i att två av deltagarna valde att självmant lämna programmet. En av dessa var tittarfavoriten och storbonden Karin Kollberg, 39.

Farmen-Karin om den stora livsförändringen

Karin Kollberg har tidigare berättat för Hänt att hon har kämpat hårt för att vara på den plats hon är idag. För fyra år sedan gjorde hon en stor förändring - som ändrade hela hennes livsstil.

– Jag har ju gått ner 35 kilo i vikt, alltså jag har ju varit jätteöverviktig. Så jag har ju liksom bytt livsstil från att ha haft ett väldigt mörkt liv till att få ett väldigt ljust liv, säger Karin till Hänt.

Annons

Karin berättar även att under den här processen har hon jobbat med att bygga upp sig själv till att bli någonting mer än bara en mamma. Idag har Karin en frisörstol på en salong som hon hoppas ska bli en succé.

Farmen-Karin om skilsmässan från ex-maken: "Mådde verkligen inte bra"

Karin bor i Göteborg och har två barn tillsammans med sin ex-make. Nyligen hade Karin en livesänding på Instagram tillsammans med Julia Joelsson Boänges, 27 som också deltog i Farmen 2023.

Duon pratar om allt mellan himmel och jord men delar även öppenhjärtligt med sig av trauman som de genomgått i livet. Karin öppnar upp sig om en stor och viktig förändring hon valde att göra för några år sedan.

– Det här med att göra förändringar. Jag har också gjort jättemycket förändringar i mitt liv på senaste åren också. Jag valde att gå ifrån ett äktenskap, skilja mig, bara en sån sak är ju hur stor som helst, säger Karin och fortsätter:

Annons

– Men det var ju för att jag mådde verkligen inte bra i det förhållandet. Och det gjorde verkligen en livsstilsförändring, en enorm förändring som gör att man mår bättre helt enkelt. Och det gör jag verkligen.

Karin om livet som ensamstående mamma

När Hänt pratade med Karin berättade hon mer om livet som ensamstående mamma. Bland annat sa hon hur hon löste det under tiden på Farmen.

– Jag är ju skild. Så jag hade en barnflicka som bodde hemma hos mig på mina veckor och så har de ju en pappa som de bor hos också. Men eftersom det här kom så snabbt inpå så hade ju han redan planerat sin sommar.

– Som jag inte visste då så skulle han ju gifta sig, men det visste ju inte jag. Det var hemligt liksom. Så han bara "nej det går inte", han skulle ju till Italien liksom och gifta sig. Det var hemligt för alla, de skulle bara åka ner och gifta sig.

Hur funkar det att vara ensamstående? Hur var saknaden för dig?

Annons

– Jag har ju successivt fått vänja mig vid att vara utan mina barn, så det normala för mig är ju egentligen att bara träffa dem 50 % av mitt liv, så första veckan tänkte jag inte ens på dem, förstår du hur jag menar? På somrarna har vi dessutom två veckor.

Karin om singellivet – mystiska dejten

”Idag har jag ju en träningsdejt med en grabb som jag har skrivit med i 1,5 år. (Fast jag har sagt att det inte är en dejt) Första gången vi ses, spännande”, skriver Karin på Instagram.

När Hänt når Karin om dejten så berättar hon hur det gick:

”Haha jasså det såg ni. Jo men han var jättetrevlig. Han är hemlig”, säger hon.

FOTO: TV4

Annons