ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Julia talar ut om relationen till Viktor idag – efter sveket

21 mar, 2023 
FARMEN 2023
Julia Joelsson Boänges åkte ut först ur Farmen 2023 efter att ha blivit grundlurad av Viktor.
Nu talar hon ut om deras relation till varandra idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Storbråket mellan Viktor och Asiatou i FarmenBrand logo
Storbråket mellan Viktor och Asiatou i Farmen

Farmen 2023 är avgjort och det blev ingen mindre än Nebil Davidsson, 39, som till slut fick titulera sig som årets farmare och ta hem prispotten på en halv miljon kronor.

– Det går inte att förklara, det är helt jäkla magiskt alltså. Det här trodde jag aldrig, det går inte att förklara, känslorna är på utsidan, sa Nebil i programmet.

Men säsongen har varit lång och mycket har hänt. Om vi backar bandet till den första veckan så var det mycket fokus på Viktor Bergström, 29, och Julia Joelsson Boänges, 27. Detta eftersom de tillbringade en natt tillsammans på logen.

Kort därefter spelade Viktor ut Julia och de sågs först på finalfesten.

Farmen-Julia om relationen till Viktor idag

Nu berättar Julia för Hänt om hur hon egentligen känner kring allt med Viktor.

Annons

– Jag har valt att inte lägga någon energi på det då min tid på Farmen har varit så mycket mer än bara min och Viktors relation, säger Julia till Hänt och fortsätter:

– Mitt fokus under finalen var bara att ha kul och umgås med alla deltagare. Vi hade en fantastisk avslutning!

Så är status idag mellan Julia och Viktor: ”Inte pratat”

Inför veckan där Viktor körde ut Julia skickade han ett meddelande till henne för att kolla om allt var lugnt. I det läget hade Julia inte hunnit se än vad som sades om henne, så hon svarade att det kändes okej.

– Jag och Viktor hade kontakt innan Farmen började sändas och kollade läget då vi inte hade pratat sedan finalen. Där och då visste jag inte vad han hade sagt och hur hårt han hade spelat – något jag sedan fick se programmet började sändas, säger Julia till Hänt och fortsätter:

Annons

– Han tar sedan kontakt med mig efter första veckan programmet har sänts, men då är det för sent för att be om ursäkt och den ursäkten borde i så fall ha kommit redan direkt efter inspelningen. Det känns mer som ett försök att rädda sitt eget skinn.

Sedan den sms-konversationen har Viktor och Julia inte haft någon kontakt, trots att Julia egentligen inte kände att det var okej längre.

– Vi har idag ingen kontakt alls. Jag har gått vidare och känner att jag fick min revansch när jag valde Karin till storbonde, säger Julia.

När Hänt når Viktor berättar han om sin syn på saken och hur han agerade mot Julia på finalfesten.

– Alltså nej men jag tänkte inte ens på det, jag visste bara att jag hade spelat ett hårt spel, mot alla. Men det fanns ju aldrig några känslor inblandat och jag visste ju inte om hon hade känslor. Alltså det var ju ingenting mellan oss och hon åkte ut så tidigt och jag var kvar hela sommaren, säger han till Hänt och fortsätter:

– Men det klart man sa hej och sådär.

FOTO: TV4

Annons