Farmen–Johanna Ågren träffade kärleken genom Peter Bysell

Efter gravidavslöjandet – Johannas stora kärlekslycka genom Farmen-Peter
När Johanna Ågren klev in i Farmen i somras var hon singel – nu väntar hon barn med kärleken Filip.
Livsförändringen är något hon menar att hon har Farmen-deltagaren Peter Bysell att tacka för.
– Peter tar nu åt sig lite credd för det här, berättar Johanna Ågren för Hänt.
Annons

En spännande säsong av det populära tv-programmet Farmen börjar närma sig sitt slut. Deltagarna har satts inför många prövningar på gården och har under veckorna levt tillsammans med människor de tidigare aldrig träffat. Men under programmets gång har tittarna fått se starka band byggas upp bland deltagarna, något som de håller fast vid även efter inspelningarna. Johanna Ågren, 29, är en av de deltagare som under säsongen funnit vänner som hon idag har starka relationer till.

Annons

– Jag, Peter och Madde pratar faktiskt varje dag, berättar hon för Hänt.

Annons

En kväll som förändrade allt

Förutom att Peter Bysell, 41, har kommit att bli en bra vän till Johanna så har han dessutom fått en ännu större roll i hennes liv. Det var nämligen han som introducerade Johanna till hennes nuvarande pojkvän Filip. Paret träffades efter inspelningarna under en kväll hemma hos den gemensamma vännen.

– Jag var hemma hos Peter efter att Farmen hade spelats in för att vi umgås väldigt mycket nu efter inspelningarna. Så jag var hemma hos Peter och så var Filip där, för han är kompis med Peter. Så det var faktiskt så vi träffades, säger Johanna till Hänt.

Lyckan över medverkan i programmet

Kärlek uppstod snabbt och bara månader efter inspelningarna väntar Johanna och Filip nu barn tillsammans, något som Johanna nyligen avslöjade i ett inlägg på Instagram.

Annons

– Vi blev helt överlyckliga på en gång när vi fick reda på det, har hon tidigare berättat för Hänt.

Paret är nu tacksamma för Johannas medverkan i programmet och menar att utan den skulle deras vägar kanske aldrig korsats. Peter Bysell ska även ha tagit åt sig av äran för att paret står inför den livsförändring som de idag gör.

– Hade jag inte varit med i Farmen och träffat Peter så hade jag inte träffat Filip som nu ska bli pappa. Så Peter tar nu åt sig lite credd för det här, säger hon.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…