Farmen-Jens hårda kritik mot deltagarna i Farmen 2021

Jens Rönnqvist blev snabbt en tittarfavorit i förra årets säsong av Farmen, men i år sitter han istället och hejar från tv-soffan.
Nu berättar han vad han tycker om årets deltagare – vilket innebär en och annan känga.

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka. Med tretton säsonger bakom sig är de nu igång med ännu en säsong, och efter många utmaningar på vägen är första veckan nu avklarad. I år är det ingen annan än den folkkära TV4-profilen Anna Brolin som leder de tävlande i programmet, och i ett pressmeddelande har hon tidigare berättat om känslorna kring den nya rollen.

Det har varit så roligt och nyttigt att få arbeta med ett program där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla livet, något som känns mer aktuellt än någonsin, säger hon.

Men något annat som Anna och resten av produktionen också är nöjda över är årets mix av deltagare. Innan programmet började sändes avslöjade de nämligen att det bland årets deltagare finns en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna - och att de därmed kände att de hade lyckats väldigt bra med rekryteringen.

Men någon som däremot inte verkar lika imponerad över årets deltagare är förra årets tittarfavorit Jens Rönnqvist. I ett meddelande till Hänt kritiserar han nu hur vissa har betett sig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jens hårda kritik mot Farmen-deltagarna

Jens deltog i förra årets säsong av programmet och blev snabbt en självklart favorit bland tittarna. Dessvärre lyckades han inte ta sig hela vägen till prispallen men slutade däremot på en hedersvärd femteplats i programmet.

LÄS MER: Här visar Farmen-Jens upp nya flickvännen Caroline

I år sitter han hemma och hejar från tv-soffan istället, och någon som har blivit en stor favorit hos honom är den nuvarande storbonden Dag Tolstoy.

”Dag har jag följt innan jag visste att han skulle vara med i Farmen och snackat med honom en del så honom gillar jag skarpt”, berättar han i ett meddelande till Hänt.

Däremot känner han lite mer tveksamhet till resten av deltagarna.

”Att Lili bölar över hemlängtan efter två dagar på Farmen över några kattungar gjorde helt klart att jag fick känslan av att hon kommer ha det tufft där inne”, skriver han innan han fortsätter:

”Men Jennifer fick jag ju upp ögonen för såklart, dels för att hon verkar byggd som en gladiator men även ha en liten räv bakom örat för spelet. Jag hade handlöst spelat med henne om hon varit med samtidigt som mig.”

LÄS OCKSÅ: Dag Tolstoys svar efter tittarnas kritik mot uttalandet i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Farmen-Jens Rönnqvist okända relation med Dag Tolstoy