LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dag Tolstoys svar efter tittarnas kritik mot uttalandet i Farmen 2021

18 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Dag Tolstoy Farmen
Under första veckan i Farmen gör storbonden Dag Tolstoy ett par hårda uttalanden som får tittarna att reagera.
Nu svarar han på kritiken.
– Lite grov, säger han.
Annons
Alla deltagare i Farmen 2021Brand logo
Alla deltagare i Farmen 2021

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka. Med tretton säsonger bakom sig är de nu igång med ännu en säsong, och i år är det ingen annan än den populära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet.

En av årets deltagare är Instagram-profilen Dag Tolstoy. Han är just nu storbonde på gården och styr och ställer med resten av deltagarna. I Nyhetsmorgon berättar han om hur det kommer sig att han sökte till programmet.

– Jag ville utmana mig lite och testa något nytt. Och sen var det väldigt spännande med en stor tv-produktion, säger han.

Men han berättar också att stämningen på gården har ändrats snabbt.

– Till en början var det frid och fröjd och bara glada miner, men det ändrades snabbt, säger han innan han fortsätter:

– Det tog väl några dagar innan man började sjunka in i sina riktiga personligheter upplever jag, och inte bara är snäll och go mot alla.

Annons

Dag Tolstoys hårda ord mot de andra deltagarna

Tidigare i programmet var det dags för Dag att välja vilka som skulle bli förstakämparna på gården och därmed riskera att åka ut. Men när han skulle motivera sina beslut för gruppen höll han inte tillbaka på vad han faktiskt tycker och tänker om de andra deltagarna.

– Första personen jag har valt är en person som jag känner lämpar sig sämst här på Farmen. Den person jag har valt till första förstakämpe är Philip, sa han då innan han gick på nästa:

– Andra personen jag har valt till förstakämpe är en person som jag är väldigt olik och som jag känner att jag kanske kan bli oense med i framtiden. Allan.

Men Allan Ericksson kontrade snabbt:

– Det där med olik är ju ganska rätt faktiskt. Jag är ganska kul och trevlig och sådär.

Möts av hård kritik

Efter hans hårda ord i programmet har Dag mötts av en hel del kritik från tittarna - något som han tar upp i Nyhetsmorgon.

Annons

– Jag har fått kritik för att jag är lite hård där. Lite mer hård än ärlig kanske, säger han innan han fortsätter:

– Men det var en reaktion på att jag tyckte alla var så gulliga. Jag tyckte att det var spännande att vara lite grov och hård då.

Han förklarar att hans mål med det hela var att skapa intriger och reaktioner – vilket han också lyckades med.

– Jag trivs bättre i lite osäkra tillvaror än kanske tryggt och fint. Det är då jag blir stimulerad i alla fall känner jag, säger han.

Annons