TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Helenés svar efter läckta bilderna från efterfesten

21 mar, 2022 
HELENÉ FRANSSON
Mitt i den rafflande Farmen-finalen skadade sig Helen då hon råkade hugga fel med yxan och förlovningsringen skar in i hennes finger. Efter det bar det av till den traditionsenliga efterfesten och nu har bilder läckt ut där Helené verkar oberörd av sitt skadade finger.
Nu berättar hon för Hänt vad som egentligen hände.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

Farmen 2022 är avgjort och det blev Cecilia Ahlborg, 39, som kammade hem segern och därmed en halv miljon kronor!

I finalen stod hon mot Helené Fransson, 26, och det såg länge ut att vara riktigt jämnt. Men i momentet som gick ut på att hugga itu en stock så inträffade det olyckliga – Helené högg fel och hennes hand klämdes mot säkerhetsstället.

Det hela ledde till att Helené fick ont och skrek ut sin smärta. Hennes förlovningsring skar nämligen in i fingret och det började blöda. Men trots Helenés reaktion hände inget och tävlingen fortsatte trots skadan.

Helenés egna ord om skadan i finalen

Annons

– Första gången jag gör det tappar jag yxan. Det ser produktionen. Då vänder jag mig om och ber produktionen att stoppa. De gör inte det och jag förlorar ju typ 10 sekunder på att jag inte kan använda min hand där, förklarar Helené för Hänt och fortsätter:

– Sedan klämde jag mig igen, ännu en gång. Då tittar jag på produktionen och frågar ”Varför bryter ni inte?”. Precis innan hade de nämligen pausat för Cissis skull. Då pausades hela alltet för att hon hade slagit av en säkerhetsgrej och det kunde eventuellt hända någonting farligt.

Efter finalen i Farmen finns det ett moment som är en riktig tradition varje år – nämligen att fira med en efterfest som alla farmarna är bjudna till. På den festen har det nu läckt ut bilder på Helené och Keshia Barbour, 31, som håller på med gymnastik-konster.

Helenés svar efter läckta bilderna från efterfesten

Många har nu reagerat på detta och menar att Helené kanske inte hade så ont i fingret som det verkade som. På bilderna ser det nämligen ut som att hon står på händer.

INSTAGRAM
Helené och Keshia står på huvudet.

Men nu förklarar Helené för Hänt att så inte är fallet. Hon hade väldigt ont i fingret och det var en smärtsam skada, men alkoholen ska ha bedövat det hela en aning.

Annons

”Ja alltså jag står på huvudet, inte händerna för det första. Sen så har jag extremt mycket alkohol i blodet så jag kände inte så mycket av fingret på kvällen. Det var liksom Farmen-avslutning, jag hade inte lust att dra till sjukan så jag körde på oavsett!”, skriver Helené i ett meddelande till Hänt.

Att Helené gick på efterfesten istället för att åka in direkt till sjukhuset är däremot inget hon ångrar idag.

”Jag åkte in till sjukhuset så fort jag kom hem, jag hade inte velat missa finalfesten för att sitta på akuten. Skadan var redan skedd så att vänta någon dag gjorde det inte värre”, skriver hon till Hänt.

FOTO: TV4

Annons