LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergårds mystiska tystnad om Robinson – avgörande beslutet

21 mar, 2022 
Robinson
Anders Öfvergård är just nu högaktuell i Robinson 2022.
Men programledaren har inte sagt ett ord om den nya säsongen.
Annons
Därför tvingas lag nord att byta strand andra dagen på RobinsonBrand logo
Därför tvingas lag nord att byta strand andra dagen på Robinson

Programledaren Anders Öfvergård har under de senaste åren varit en av Sveriges mest populära programledare och han har lett flera stora program på TV4. Tv-tittarna har bland annat kunnat se honom i Robinson, Arga Snickaren och Anders knackar på.

Men det blir inte fler nya säsonger av Robinson med Anders. Nyligen bekräftade TV4 att Anders inte längre kommer vara programledare för det populära äventyrsprogrammet. Han kommer nämligen att ersättas av Elitstyrkans hemligheter-ledaren Petra Malm, även kallad Pam, 44.

Petra är den första kvinnan någonsin som antagits till det svenska specialförbandet Särskilda operationsgruppen, vilket är Försvarsmaktens hemligaste förband. Utöver det har Petra även lett TV4:s Elitstyrkans hemligheter.

Petra Malms ord om att leda Robinson

Petra har uttalat sig om sitt nya jobbuppdrag i en intervju med TT.

Annons

– Det känns helt fantastiskt. Det kändes rätt direkt och jag svarade ja på en gång. Jag behövde ingen betänketid alls, säger Petra till TT och fortsätter:

– Det ska bli roligt att få visa den jag är. Jag är en känslomänniska, jätteglad och extremt empatisk. Jag kommer att vara mig själv fullt ut och det känns fint. Prägeln på programmet kommer att vara det, tillsammans med det norrländska, raka och tydliga.

Anders Öfvergårds tystnad

Men den säsongen som sänds just nu är det Anders som leder, då den spelades in förra året.

Den nya säsongen av Robinson med Anders Öfvergård i spetsen hade premiär den 20 mars på TV4. Men att Anders just nu är högaktuell på tv har han inte uttalat sig något om på sina sociala medier.

Anders har nämligen inte lagt ut ett enda inlägg eller postat något om Robinson, trots att det är han som programleder den aktuella säsongen.

Annons