LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-flörten som ledde till dejter utanför programmet

04 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Farmen-Maxine
I TV4:s populära realityserie Farmen uppstod romansrykten kring deltagarna Tim och Maxine.
Nära vänner eller blossande kärlek?
Maxine avslöjar detaljer bakom flirten – och vad som hände när kamerorna slocknat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Alla som följer TV4:as Farmen har kunnat bevittna den flörtiga stämningen som uppstått mellan deltagarna Tim Mäklin och Maxine Lindin i de senaste avsnitten. Aftonbladet avslöjade nyligen i en artikel att det alldeles riktigt uppstått en romans mellan de båda deltagarna.

– Vi gillade varandra jättemycket inne på torpet men det kanske var för att man var i behov av närhet. Om man kramas bara så gör det supermycket så klart. Det är klart att det var lite flörtigt liksom, sa Maxine till Aftonbladet.

Hänt har pratat med Maxine för att få reda på mer om vad som egentligen hände mellan dem i och utanför programmet.

Farmen Maxine: ”Man är i en bubbla där inne”

Stämningen mellan Cornelia och Maxine har blivit allt sämre i de senaste avsnitten och detta har gjort att Maxine sökt sig till Tim för stöd. Att en flört tillslut uppstod mellan de båda berodde enligt Maxine på att de var i stort behov av närhet.

Annons

– Man är i en bubbla där inne och jag mådde väldigt dåligt. Tim är en fantastisk person. Han stöttade mig supermycket och det är så det ligger till, berättade Maxine för Hänt.

Hänt frågade Maxine om något mer hände mellan dem utöver alla kramar i programmet.

– Vi var bara nära vänner och kramades och sånt, men inget annat, sa Maxine.

Försökte dejta efter programmet

Både Maxine och Tim var nyfikna på om gnistan fortfarande skulle finnas kvar efter att kamerorna slocknat. Efter inspelningen har paret träffats, men endast för att upptäcka att realityserie-gnistan slocknat i verkligheten.

– Vi lever två olika liv. Vi sågs direkt när vi kom hem, han var uppe hos mig några dagar men vi insåg där och då att nej, det här är inte som vi hade trott att det skulle vara, förklarade Maxine.

FOTO: TV4

Annons