LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Cornelia avslöjar sanningen om läggmatchen: ”Ville hem”

07 mar, 2024 
I kvällens sista Torpet-tävling kan man se att Cornelia misslyckas rejält.
Nu visar det sig att hon gjorde det med flit...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionenBrand logo
Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionen

Det drar ihop sig till finalvecka i Farmen 2024 och vid det här laget har farmarna varit på plats i hela nio veckor! Men trots att det är så himla lite kvar nu så ville Cornelia Nordensson, 30, ge upp.

Den här veckan har varit en ödesvecka, både för deltagarna på Farmen och för deltagarna på Torpet. På Farmen ska sex deltagare bli fyra och på Torpet ska tre deltagare bli en.

I finalveckan kommer det därför vara fem deltagare. Fyra farmare och en torpare.

Torpet-kampen avgör Cornelias framtid

De tre torpare som gör upp om finalplatsen är Cornelia Gyllborg, 28, Cornelia Nordensson och Maxine Lindin, 27.

I söndagens avsnitt av Farmen får vi se kampen där Cornelia, Maxine och Cornelia gör upp. Men under veckan som gått har torparna fått göra tävlingar för att vinna fördelar i kampen på söndag.

Annons

Men i den sista tävlingen på Torpet gjorde hon sitt sämsta med flit.

– Jag ville ju hem. När jag fick reda på att jag skulle tillbaka till Torpet så ville ju jag lämna. Alltså då ville jag kasta in handduken men jag fick inte riktigt göra det. Produktionen sa "håll ut, åk ut i Tinget i alla fall om du ska ut", förklarar Cornelia för Hänt och fortsätter:

– Ja! Alltså jag ansträngde mig ju inte där.

TORPET KAMP
FOTO: TV4

Cornelia om läggmatchen: ”Gjorde inte mitt bästa”

Det som var anmärkningsvärt under tävlingens gång var att Cornelia verkade väldigt rutinerad i hur tävlingen skulle gå till. Men ändå gjorde hon misstag efter misstag och hade knappt hunnit börja stapla sin ved när Maxine var klar.

– Ja nej jag vet ju precis hur man ska göra den där tävlingen. I min första säsong hade jag ju vedstaplar-tävling för att ta mig till finalveckan. Men jag var ju inte med i matchen längre liksom, jag ville ju bara åka hem och tyckte att det fick räcka. Jag hade spenderat en hel sommar på ett torp. Jag kände att det fick räcka med regn och 12 grader.

Var det en läggmatch?

– Alltså läggmatch och läggmatch... Men jag gick inte in för att vinna den tävlingen. Det gjorde jag inte.

FOTO: TV4

Annons