LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Avslöjandet om Cornelia och Maxine i Farmen – kommer dela på vinstpengarna

05 mar, 2024 
Angelica Hedlund
Hedvig Tärnholm
Farmen-finalen närmar sig med stormsteg och avtal har skrivits...
Maxine och Cornelia har nämligen lovat varandra ett och annat.
”Jag håller allltid mitt ord och skulle aldrig gå emot något jag lovar”, skriver Maxine till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Farmen-Jennifer ValenciaBrand logo
Röda mattan med Farmen-Jennifer Valencia

Farmen 2024 börjar sorgligt nog lida mot sitt slut och nästa vecka får vi se vilka fem deltagare som tar sig till finalveckan.

Den stora finalen går av stapeln nästa söndag och som vi alla vet vid det här laget; det är en halv miljon kronor som står på spel!

Men en halv miljon är ganska mycket pengar och pakterna är starka. Faktum är att två av årets deltagare är villiga att dela på vinstsumman!

Maxine och Cornelia skrev kontrakt – ska dela på vinstsumman

Det är Maxine Lindin, 27, och Cornelia Nordensson, 30, som ingått en pakt. De har även tagit i hand och skrivit kontrakt på att dela på vinstsumman om någon av dem vinner...

– Vi skakade ju hand på det första veckan när vi stod i vedboden, men det här har ju liksom inte belysts så himla mycket. Det har nog att göra med att vi hamnade här i ödesveckan. Hade vi båda gått till finalveckan hade de nog lagt upp det lite annorlunda, säger Cornelia till Hänt.

Annons

Trots att inte tv-tittarna fått se så mycket av avtalet så var det desto mindre hemligt för de andra farmarna.

– Deras pakt var ganska uppenbar väldigt tidigt tycker jag. Men sedan så finns det ju tvister mellan dem två också. För de skakade ju hand på att om Cornelia vinner så ska hon dela vinstsumman. Det är ganska tufft spel man går in i då om man liksom är beredd att ta varandra så långt att man är beredd att dela sin pris-summa, säger Magnus Samuelsson, 48, till Hänt.

Cornelias avslöjande om avtalet

När Hänt når Maxine berättar hon om avtalet och hur seriöst det var.

”Yes jag och Cornelia hade skakat hand och skrivit ett kontrakt på att dela på vinstpengarna, vi hade gjort en trappa på vad andra personen får ifall man vinner.”, skriver Maxine i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Jag håller allltid mitt ord och skulle aldrig gå emot något jag lovar en annan människa, det går emot alla mina principer. Viktigt för mig att gå med ryggen fri.”

När Hänt når Cornelia berättar hon hur avtalet egentligen ser ut:

– Om vi båda står i final så delar vi lika. Tar vi oss båda till finalveckan så skulle en av oss få 100 000. Och om vi båda hade hjälpt varandra på något sätt, typ ge varandra en amulett eller skjutsa varandra framåt med ett storbondeskap så skulle man få 50 000, säger Cornelia till Hänt.

FOTO: TV4

Annons