LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Christoffer avslöjar okända relationen till Robinson-deltagaren

13 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Farmen-Christoffer, Robinson 2023
Christoffer Hammarlöf var en av deltagarna i årets Farmen som tittarna fick upp ögonen för.
Till Hänt kan han berätta om relationen till Robinson-deltagaren Pernilla Block.
Annons
Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävlingBrand logo
Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävling

SRobinson och Farmen är två av de mest uppskattade underhållningsprogrammen på TV4 som ofta skapar stora snackisar. Båda programmen utsätter de medverkande för stora prövningar då de under olika omständigheter och under en längre period ska leva i ett habitat de inte är vana vid.

Nyligen gick finalen av Farmen 2023 av stapeln och i samband med att tv-tittarna tog farväl av årets säsong av Farmen kunde de välkomna ett annat favorit-program i tablån, vårsäsongen av Robinson 2023 drog nämligen igång samma kväll som Farmen-finalen gjordes upp.

Christoffer Hammarlöf om livet efter Farmen

Det var en rafflande säsong av Farmen som bjöd på en hel del oväntade inslag. En av deltagarna som stod i centrum för många av säsongens händelser var Christoffer Hammarlöf, 27.

Annons

Nu var det över ett halvår sedan Farmen spelades in och Christoffer har återgått till sitt vanliga liv i Uddevalla. Christoffer driver sitt eget produktionsbolag.

– Man försöker ju komma in i branschen, det är mest reklamer och sånt som man gjort med lite kända profiler och reklamer åt diverse företag. Sedan har jag gjort kortfilmer och ställt upp i filmfestivaler, så det är inga biofilmer som folk känner till, berättade Christoffer för Hänt tidigare i vintras.

Christoffer är både framför kameran som skådespelare och bakom kameran som regissör och berättar att han trivs med båda delarna. Han har nyligen gjort ett uppdrag där han spelade in en film för Uddevalla kommun, som blev så imponerade av hans insats att de erbjöd honom ett jobb som social media manager. En roll som han klev på i början på mars.

Men Christoffer berättar även att han inte känner sig klar med att göra tv och han är sugen på att medverka fler i program i framtiden. Högst upp på listan hamnar Robinson, Bäst i test och Över Atlanten.

Farmen-Christoffer om relationen till Robinson-deltagaren

Nu är den nya säsongen av Robinson är igång och Robinson-fantasten Christoffer sitter självklart bänkad. Inte bara för att han är sugen på att själv medverka utan han känner nämligen en av de medverkande.

– Jag känner en som är med, Pernilla Block, säger Christoffer och fortsätter:

– Jag har gjort en reklamfilm åt henne. Vi klickade bra och vi bor rätt nära varandra, så jag har varit och filmat hos henne och brukar gå förbi och hälsa på och tjöta med henne lite. Så såg jag att hon la upp på Facebook att hon skulle vara med och jag bara "varför har du inte sagt något?".

Om vi kommer få se Christoffer på Robinson-ön framöver återstår att se.

FOTO: TV4

Annons