farmen 2023

Därför ville inte Nebils fru hälsa på honom i Farmen: ”Jobbigt”

NEBIL DAVIDSSON

Nebil Davidsson vann Farmen 2023!
Ett av de sista momenten innebar att få besök av sina nära och kära, men till tittarnas förvåning var det inte Nebils fru som kom och besökte honom.
Nu berättar han hur det ligger till.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tova tvingades vara kvar trots sitt försämrade mående: ”Jag ville hem”
0:56

Efter reklamen: Farmen-Tova tvingades vara kvar trots sitt försämrade mående: ”Jag ville hem”

(0:56)

Slå på ljud

Farmen 2023 är avgjort och det blev ingen mindre än Nebil Davidsson, 39, som till slut fick titulera sig som årets farmare och ta hem prispotten på en halv miljon kronor.

– Det går inte att förklara, det är helt jäkla magiskt alltså. Det här trodde jag aldrig, det går inte att förklara, känslorna är på utsidan, sa Nebil i programmet.

– Jag är mest stolt över att jag har vågat. Vågat ta för mig och testat nya saker och att jag vågade tro på mig själv när det faktiskt gällde. Det är det jag kommer bära med mig, fortsatte han och sedan pågick firandet hela natten lång.

Det ska Nebil göra för vinstpengarna

Något som framkommit i programmet är att det var Nebils barn som ville att han skulle söka till Farmen. Så självklart vill Nebil uppfylla deras önskan, som är att åka till Ullared och sätta sprätt på pengarna.

– Jag har ju sagt att barnen ska få vara med och bestämma vad vi ska göra för pengarna, och det har jag hållit. Det de vill göra som första grej är att åka till Ullared. Så det blir en Ullaredsresa där de kommer få sätta sprätt på ganska mycket pengar, säger Nebil till Hänt i en livesänd intervju på Instagram.

Nebil fortsätter:

– Sedan ska vi göra lite tråkiga grejer också, vi har tänkt att byta fönster på övervåningen på huset och så önskar sig min fru en ny kaffebryggare, så det kanske hon får om hon är snäll!

I sommar fyller Nebil 40 år så kanske kan lite pengar även gå till det men det som blir över blir bonuspengar som familjen kan spendera i sommar på olika nöjen.

Hemliga överenskommelsen med hustrun

Ett klassiskt moment i Farmen är att få besök av sina nära och kära – om man kommer så långt vill säga. Och det gjorde ju Nebil! Men många tittare höjde nog på ögonbrynen när de fick se vem som besökte Nebil, det var nämligen inte hans fru som han pratat om så mycket i programmet.

Nu berättar Nebil hur det ligger till:

– Nej det är ju såhär, man får ju lämna några förslag innan programmet börjar spelas in, om man skulle komma så långt, vem vill man ta in? Då sa min fru att har det gått så långt så kommer inte jag vilja lämna utan att du åker med. Det skulle bli för jobbigt, säger Nebil till Hänt och fortsätter:

– Så då valde vi att inte göra det. Så next best choice är min lilla vän Niklas.

Hur var det?

– Nej men den dagen var fantastisk!

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN