LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Farmen-Alexander avslöjar: Hon är min nya flickvän

01 mar, 2017 
Lina Arvidsson
Farmen-deltagaren Alexander Vörös har funnit sitt livs kärlek. Det visade sig vara en person som fanns på nära håll. Det är nämligen hans dotters före detta förskolepedagog.
Annons

Under sin tid på Farmen har Alexander Vörös, 33, hittills hunnit med att ha sex med två olika tjejer. I tisdagens avsnitt blev tittarna vittne till hur Alexander dessutom bytte ringar med Syliane Duval.

Men efter inspelningen av dokusåpan har den relationen tagit slut, och istället har Alexander börjat dejta en person som han sedan blivit kär i – på riktigt.

På Instagram publicerade Alexander Vörös upp en bild på sin nya kärlek. Där skriver han att han hittat den han vill leva resten av sitt liv med.

För Hänt berättar nu Alexander Vörös vem den lyckliga är.

– Hon är min äldsta dotters förra dagisfröken. Vi har spanat in varandra ett tag. Sen blev hon singel i höstas. Då började vi träffas lite smått och sen blev det mer allvarligt än vad vi trodde att vi skulle bli, säger Alexander till Hänt.

Annons

Alexander har två barn på fyra och sex år. I och med att hans nya flickvän varit pedagog för ett av hans barn är hon redan bekant med barnen. Därför umgås de alla fyra utan problem.

Just nu är de nöjda med att dejta, men att bli sambos är något de diskuterar.

– Det har varit seriöst i några veckor. Vi har pratat om att bo ihop, men allt har sin tid. Först måste den här cirkusen kring Farmen lugna ner sig lite. Sen får vi se, säger Alexander.

Vad tycker din nya kärlek om “Farmen-Alexander”?

– Hon tycker jag är rolig och snäll. Snygg, får jag höra mycket. Sen är hon medveten om att det var sju månader sen. Hon hade ju sitt liv då och jag mitt liv då. Vi har ganska roligt när vi kollar på Farmen tillsammans, säger Alexander Vörös.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

 

 

Annons