LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-deltagaren påkörd av tunnelbanan: Fastnade under

28 feb, 2017 
AvOla Lagerström
Farmen deltagaren Timmy Wargén skulle spela "cool" – slutade med att han nästan dog.
Annons

Farmen deltagaren Timmy Wargén, 25, har upplevt både pung-panik och sexbråk i dokusåpan men inget av det kommer i närheten av det otäckaste han varit med om

– Det var nog när jag blev påkörd av tunnelbanan i Kärrtorp för fyra, fem år sedan, säger Timmy till Hänt Extra och fortsätter:

– Jag skulle spela Allan ballan och slå på en fönsterruta. Jag flög med och fastnade under tåget. Jag hade promillen i kroppen så jag kommer inte ihåg så mycket mer än att jag vaknade upp på Karolinska.

För Tv4 berättar han även om det läskiga ögonblicket.

– Jag satt fast i fyra timmar, och jag hade verkligen änglavakt.

Timmy Wargén jobbar just nu som brevbärare och har dottern Stella, 2, med ex-flickvännen Petra, 32. Att vara med i Farmen har förändrat en hel del i Timmy liv.

– I början var det kaotiskt med all uppmärksamhet. Nu tar jag det för vad det är. Jag tycker mest att det är roligt. Även när mina stalkers skickar bilder och snuskigheter.

På frågan om han idag har fobi för tunnelbanor idag erkänner han att han har det.

– I stället för att ta det där lilla klivet så blir det nästan som ett hopp!

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons