LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Farmen-Tim om sexet på gården – nu avslöjar han: ”Jag och Dessie..”

30 jan, 2024 
Farmen 2024
Det har uppstått flera romanser och heta stunder i Farmen genom åren.
Men hur är det i året säsong egentligen?
Nu berättar Cornelia Gyllborg för Hänt.
– Det finns absolut ställen att gömma sig på, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Farmen 2024 är i full gång på TV4 och tittarna har redan fått ta del av en hel del intriger och dramatik. Tre deltagare har valt att hoppa av denna säsong frivilligt och vid ett tillfälle behövde programledaren Anna Brolin, 43, ge sig in i en konflikt som höll på att spåra ur.

Men precis som tidigare år har det också uppstått fina vänskapsrelationer – och kanske en och annan romans.

Cornelia Gyllborg om sexet i Farmen 2024: ”Folk gick iväg”

Årets kärlekspar i Farmen är fastighetsmäklaren Desirée Nilsson, 28, och behandlingspedagogen Tim Mäklin, 31. Redan i det första avsnittet började tittarna ana att det var mer än vänskap mellan dem.

I programmet påstod Magnus Samuelsson, 48, att han sett Desirée och Tim hångla, men när Hänt frågade deltagarna om detta valde de båda att dementera ryktet. De har dock erkänt att de smög iväg från inspelningen själva men menar att de bara gick på en promenad.

Annons

Var det några som hade sex i Farmen 2024? Hänt har också pratat med studenten Cornelia Gyllborg, 28, som förklarar att det finns platser man kan gå till om man vill vara ifred.

– Det finns absolut ställen att gömma sig på på Farmen. Det är bara att gå in i skogen. Det är ofta tre kamerateam på plats och de är ofta bra på att lokalisera var folk befinner sig men det är klart man kan gå ut i skogen, säger hon.

Var det något du såg?

– Jag såg inget. Men jag vet att folk gick iväg själva. Man vet inte vad som hände då.

Farmen-Tim: ”Sex är ingenting man tänker på där inne”

I en intervju med Hänt förklarar Tim vidare varför det inte hände någonting mer mellan honom och Dessie på gården.

– Det har ryktats om att vi har hånglat i köket och haft sex. Om jag skulle ha varit kär i en tjej där hade jag inte haft sex med henne för det luktar ju grisbajs, man får inte raka sig, man får inte duscha, säger han.

Däremot bekräftar han det Cornelia pratar om, att det finns platser där man kan gömma sig från både kamerorna och de andra deltagarna.

– Många tror att jag hade sex. Det är för att man fick kondomer ifall man ville ha sex. Och så var fem kondomer borta och då var det självklart jag och Dessie som skulle ha använt dem.

Var det så då?

– Nej. Att ha sex med kondom är som att äta Dumle med papper.

Tidigare romanser och sex i Farmen – deltagarna avslöjar

Det har uppstått många romanser i Farmen genom åren. Senast 2022 bekräftade Alexander Segerström att han hade sex med en annan deltagare i säsongen men ville inte avslöja vem.

– På hökullen, där inne i ladan, avslöjade han för Hänt då.

I den säsongen uppstod ett romansrykte mellan deltagarna Izabella Andersson Acimovic, 30, och Levin Larsson, 33, men väl på hemmaplan rann det hela ut i sanden.

– Det blev aldrig något. Vi fattade tycke för varandra och umgicks väldigt intensivt. Vi skrattade och klickade. Det fanns kemi, men det ledde inte till mer än vänskap, sa Izabella till Hänt då.

FOTO: TV4 play

Annons