LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Fansens undran över Ellen Bergströms utseende

16 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Tv-personligheten och skådespelerskan Ellen Bergström teamar till hösten upp med klädkedjan Gina tricot. I en video som publicerats på Gina tricots Instagram-konto presenteras det nya samarbetet med profilen, och de positiva reaktionerna haglar. Men det finns också några kommentarer som sticker ut – nu undrar fansen vad Ellen gjort med sin näsa.
Annons

Skådespelerskan Ellen Bergström, 27, har sedan vårens “Let’s dance”-deltagande varit högaktuell. Nu får hon anledning att synas även i höst då hon deltar i  Gina tricots reklamkampanj, något som klädkedjan delar med sig av på sitt Instagram-konto. I ett kort filmklipp spexar Ellen loss framför kameran samtidigt som hon visar höstens stora trender. Och fansen verkar både uppskatta spexet och att se just Ellen Bergström som profil för Gina tricot, för i kommentarsfältet fullkomligt kryllar det av glada tillrop.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Bästa reklamen som ni någonsin haft!!!!” skriver en följare som gillar helheten, medan en annan uttrycker sin glädje över klädkedjans modell-nyförvärv:

“Alltså gud älskar er sluta aldrig ha så här grymma modeller ALDRIG ALDRIG ALDRIG!!!!!!!!!!!”

Men bland dessa hyllningar finns också kommentarer som sticker ut. Ett fan menar att Ellen är svår att känna igen, och frågar sig om hon opererat näsan, något som Ellen själv ger svar på i kommentarsfältet.

“Haha nejjjjj!! kanske är ljuset eller nåt, ingen har rört min snok!”, skriver hon.

Ja, att Ellen skulle ha gjort någon förändring med sitt utseende är svårt att tro. Dels i och med att hon själv förnekar det, men också då hon faktiskt ser ut precis som vanligt enligt de flesta.

Foto: IBL, Instagram

Annons