TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen Bergströms återförening – tog med exet till föräldrarna

07 aug, 2017 
Ellen Bergström och pojkvännen Mike Radoor valde att gå skilda vägar tidigare i år. Men nu verkar deras vägar ha korsat varandra igen genom en vänskaplig gest på Facebook och en gemensam vistelse hos Ellens föräldrar.
Annons

Det har varit en turbulent vår för Ellen Bergström, 27. Hon bröt med pojkvännen Mike Radoor, 30, i samma veva som hon dansade i tv-rutan varje fredag i “Let’s Dance”. Paret hade kort där innan köpt sin drömlägenhet, men flytten dit blev aldrig av. Istället hamnade Ellen i en krisig boendesituation. Ellen berättade då att de inte var osams, men att hon och Mike valt att inte ses.

– Vi försöker ju att inte höras så himla mycket, när man gör slut så är det väldigt viktigt att man släpper varandra, i alla fall nu i början, berättade hon för Hänt i våras.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu verkar det som att det forna paret återtagit kontakten. Under gårdagen blev Ellen och Mike vänner igen på Facebook, och kort där efter visade Mike via sin händelse på Instagram att han spelade golf med bland annat Ellens pappa Östen Bergström i Vingåker där Ellens familj bor.

Det syntes inga tecken på att Ellen var med på golfrundan, men nog var hon också hemma hos föräldrarna i Vingåker i helgen. Om det är en vänskaplig eller kärleksfull återförening mellan Ellen och Mike återstår att se.

Foto: IBL

Annons