LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför hyllas Ellen Bergström efter ärliga bröstbilden

20 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Ellen Bergström stoppade bikinibehån full av inlägg varje gång hon skulle till stranden. Nu berättar "Let's dance"-profilen om sina bröstkomplex. "Jag la ned så mycket tid och energi på negativa tankar om mina bröst", skriver hon på Instagram.
Annons

Ellen Bergström, 27, gjorde succé i årets säsong av “Let’s dance” i TV4, där hon tog sig till en tredjeplats. Men Ellen har inte bara hyllats för sin taktkänsla och dansrörelser, utan även för sin öppna och ärliga personlighet.

Tidigare i år berättade hon om det tuffa uppbrottet från Mike Radoor, 30, och i vintras valde hon att öppet dela med sig av sin utbrändhet. Nu har Ellen Bergström också valt att skriva om sina tidigare kroppskomplex.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På en nytagen bild som tv-profilen har lagt ut på Instagram sitter hon i solen. Bilden är tagen i profil när Ellen endast har på sig en spetsbehå. Till bilden beskriver “Let’s dance”-profilen hur hon, för bara ett par år sedan, aldrig hade vågat sitta sådär eftersom hon hade komplex för sina bröst.

“En sån här bild, när mina bröst ser platta ut – skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan. När det vankades sommar när jag var yngre och kompisarna ringde och frågade om jag ville hänga med ett gäng till stranden fick jag panik”, skriver hon och fortsätter:

Annons

“Jag vet inte hur många inlägg jag la i min bikini… Säkert 4 stycken. När jag badade var min bikini så tung att den åkte av när jag simmade.”

Ellen Bergström skriver också att hon vid tillfället avskydde sina bröst, men att hon i dag har slutat noja över sin kropp. I stället väljer hon att fokusera på det positiva – och uppmanar också sina följare att sluta kroppshetsa.

“Jag la ned SÅ mycket tid och energi på negativa tankar om mina bröst.. Det finns så mycket mer viktiga saker att lägga sin energi på än hur ens kropp ser ut”, skriver hon och fortsätter:

“Jag hoppas att ni som läser det här och kanske känner samma som jag gjort för någon av era kroppsdelar, kan finna någon slags styrka och bara “jag ser ut så här, fuck it!!! Jag ska leva livet”. Låt inte dina tankar om din kropp stoppa dig att leva fullt ut!”.

Annons

I kommentarsfältet har Ellen också skrivit ytterligare ett inlägg.

“Om en kille inte vill vara med mig för att jag har små bröst så vill jag ändå inte vara med den killen. Jag vill bli älskad för mig och inte för hur min kropp ser ut!”, skriver hon.

Inlägget har på snart ett dygn fått över  16 000 gilla-markeringar och hundratals kommentarer från följare som hyllar tv-profilen för hennes ord.

“Preach!!! Så nödvändigt att läsa”, skriver “Talang”-programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, 20, och får snabbt medhåll:

“Så klokt! Och så viktigt att alla slags kroppar och bröst får synas och duga”, skriver en annan följare.

“Modigt av dig att skriva ut det bara sådär inför alla dina följare! Inte alla kan vara så öppna med sina insecurities och komplex som de har eller haft, man vill inte lämna sin comfort zone men det vågar du göra. Du bidrar med att fler ungdomar som även jag, vågar. Grymt av dig!”, skriver en tredje.

Foto: IBL

Annons