Ellen Bergström klar för nytt tv-jobb efter "Let's dance"

Ellen Bergström klar för nytt tv-jobb efter "Let's dance"

Snart är årets upplaga av "Let's dance" slut – men Ellen Bergström har redan skaffat ett nytt tv-jobb. Nu berättar deltagaren om de hemliga planerna. – I mitten på juni ska jag iväg och filma, säger hon.

I fredagens semifinal av “Let’s dance” snubblade Ellen Bergström, 27, på målsnöret och tvingades lämna programmet. Men trots att den sista dansen är gjort  kommer strålkastarna inte att slockna. Nu berättar  nämligen att hon redan har fått ett helt nytt tv-jobb i sommar.

– I mitten på juni ska jag iväg och filma. Det är inte en långfilm, utan ett tv-program. Sen ska jag spela in ett annat tv-program efter det också, säger hon hemlighetsfullt till Hänt.

Ellen arbetade tidigare bland annat som radiopratare på NRJ, där hon ledde kanalens morgonshow “Vakna med NRJ” tillsammans med Daniel Paris, 27, och Ola Lustig, 39. Ellen har tidigare berättat att hon valt att säga upp sig och kliva av det uppdraget, och hon kommer inte heller att återvända till ett fast jobb efter “Let’s dance”.

– Nej, Gud, nej, aldrig igen. Det blir inget mer måndag till fredag-jobb som på radion. Det går inte. Jag måste ha ett fritt liv, där jag kan få ta det lite lugnt. Annars kommer jag att gå in i väggen igen och det vill jag inte, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström påhoppad av äldre kvinnor: ”Är inte kloka”

Så sent som i början av året drabbades Ellen Bergström nämligen av utmattningssyndrom och sjukskrevs från alla sina jobb. Efter “Let’s dance” kommer tv-profilen också att lugna sig och tacka nej till fler uppdrag än hon gjorde förut.

– Jag kommer inte att ta på mig lika mycket igen. Att vara med i “Let’s dance” har hjälpt mig, för då har jag kunnat tacka nej till saker och ting som jag inte har kunnat göra samtidigt som vi dansar. Det har varit väldigt bra för mig och nyttigt. Jag har haft väldigt svårt att säga nej förut, säger hon.

Ellen Bergström och Jonathan Näslund i “Let’s dance”.

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergström hemligt återförenad med exet Mike

Men först av allt ska Ellen Bergström vila. De tuffa veckorna i “Let’s dance” har slitit på deltagaren, som i veckan knappt kunde gå och gick runt med krökt rygg i kulisserna i dansstudion. Nästa vecka flyttar hon in i sin nya lägenhet och där ska hon sova och återhämta sig. Sedan ska hon lämna Sverige, för att åka till filmfestivalen i Cannes.

– Jag ska sova massor efter “Let’s dance” och åka till Cannes. Det ska bli askul. Då ska jag visa upp min nya dans-kropp. Eller ja, den blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom jag knappt kan gå längre. Jag får väl hasa runt där, medan alla bara “vem är det?”, säger hon och skrattar.

Foto: IBL

 

FRÅN FÖRSTASIDAN