LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fansens stora oro för Björn Skifs efter upptäckten på scen: "Du försvinner ju snart”

16 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Björn Skifs är 70 år, men arbetar fortfarande intensivt. Nu berättar han att fansen börjat oroa sig för hans hälsa – och smala kropp.
Annons

Björn Skifs har fyllt 70 år, men har inga planer på att sluta jobba. an är ständigt aktuell med nya turnéer och shower, där han spelar sina populära låtar runt om i landet, och trivs med att fortsätta arbeta.

Och även om sångaren är pigg trots sin ålder, så tar han inte sin hälsa för given. I en intervju med Expressen berättar artisten att han försöker hålla sig i form, samtidigt som han kämpar för att inte tappa sin vikt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag får inte heller tappa så mycket i vikt, för då har jag inte så mycket vikt kvar. Jag har ju samma matchvikt som när jag var 17. Har ju alltid varit som ett kvastskaft, säger han till tidningen.

Björn Skifs berättar att andra har börjat oroa sig för hans hälsa åt honom, däribland fansen som ser honom på scen under hans konserter.

– Jag tror att de äldre kvinnorna i publiken har varit lite bekymrade för att jag har varit så tanig. Det har kommit sådana kommentarer från publiken: ”Du måste ta hand om dig, du försvinner ju snart”, säger han till tidningen.

Artisten har förlorat flera vänner de senaste åren, men oroar sig inte för sitt eget liv. I stället gör han sitt bästa för att ta vara på varje stund och dag.

– Man får försöka att ta hand om sig. Varenda födelsedag tycker jag att man ska fira, för att man får vara med på den, säger han till tidningen.

Foto: IBL

 

Annons