Fansens stora förvirring – efter bilden på Beyoncés barn

Efter familjelyckan med Jay Z – så ser Beyoncé Knowles barn ut i dag
För tre år sedan föddes Beyoncés och Jay-Z:s tvillingar Rumi och Sir. Nu visar nya bilder att de vuxit upp – och fansen häpnar över dottern Rumis utseende.
Annons

Världsstjärnorna Beyoncé Knowles-Carter, 38, och Jay-Z, 59, blev föräldrar första gången för åtta år sedan. Då föddes dotter Blue Ivy Carter. Mamma Beyoncé har tidigare berättar om ett missfall som hon drabbades av innan den första dotterns födelse. Det var i HBO-dokumentärer Life is but a dream som hon öppnade upp om detta.

Annons

– Det var det sorgligaste jag någonsin varit med om, sa hon i dokumentären.

Månader senare blev hon gravid igen, och i januari 2012 föddes alltså Blue Ivy.

Annons

Svåra tiden med tvillingarna

Därefter tog det fem år innan Beyoncé i ett väldigt uppmärksammat inlägg på Instagram avslöjade att hon och maken Shawn ”Jay-Z” Carter väntade tillökning.

”Vi skulle vilja dela med oss av vår kärlek och lycka. Vi har blivit välsignade två gånger om. Vi är otroligt tacksamma över att vår familj ska växa med två, och vi tackar er för era lyckönskningar”, skrev hon och undertecknade med ”familjen Carter”.

 

Annons

I konsertdokumentären Homecoming som släpptes förra året berättade Beyoncé om graviditeten med tvillingar Rumi och Sir Carter. Hon säger då att den tiden var väldigt svår och att det påverkade hennes förberedelser inför sin spelning på festivalen Coachella 2018.

– Jag hade en extremt svår graviditet. Jag hade högt blodtryck, berättade Beyoncé i dokumentären.

Det blev bland annat så att hon drabbades av havandeskapsförgiftning och ett av barnens hjärtslag pausade vid ett flertal tillfällen. Det gjorde att hon födde med akut kejsarsnitt. Det slutade dock bra och i juni 2017 kom alltså dottern Rumi och sonen Sir till världen. Nu har tvillingarna blivit tre år.

Fansens förvirring

Tidigare i sommar släpptes musikvideon till Beyoncés singel Brown skin girl, som släpptes på soundtracket till Lejonkungen från 2019. I musikvideon är både Rumi och Blue Ivy med – den sistnämnda är också med och sjunger. I den kan man se att 3-åriga Rumi verkligen har tagit efter sin äldre syster. Många har regerat på att syskonen än väldigt lika.

I veckan syntes Beyoncé, Jay-Z, Blue Ivy, Rumi och Sir i the Hamptons. Familjen verkade njuta av en härlig sommardag och på en av bilderna ser man mamma Beyoncé med dottern rumi. Där blev likheten mellan systrarna ännu tydligare – och vissa har till och med blandat ihop dem.

Annons

”Jag var helt säker på att bilden på Rumi var på Blue Ivy som ung, så jag struntade i bilden till en början. Men det var gulliga lilla Rumi hela tiden! Familjen Carter kan aldrig förneka sina barn”‚ skriver till exempel en person.

Det återstår att se om och Rumi följer i sina föräldrars fotspår och söker sig till musiken, eller om hon har något annat i kikaren.

Bild: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…