Fansens starka reaktioner efter Kim Kardashians avslöjande om familjebilden: ”Inte okej”

Kim Kardashian avslöjar sanningen bakom den tillsynes perfekta familjebilden. Det är inte så enkelt som det ser ut.

Kim Kardashian, 37, kan numera titulera sig som trebarns mamma efter att hon och maken Kanye West, 40, fick ännu en liten dotter i januari i år. Dottern fick namnet Chicago och barnen Saint, 2, och North, 5, fick ett efterlängtat syskon.

Nu har Kim publicerat en bild av sig själv tillsammans med alla barnen, där de ligger och myser ihop i soffan. Nu avslöjar hon att det inte var så lätt som man kan tro att få ihop den där bilden.

Precis som många andra mammor tar Kim till metoder när det handlar om att få barnen att göra som hon vill. Nu avslöjar hon hemligheten bakom den tillsynes harmoniska bilden.

”Du kan inte förstå hur många godisklubbor det gick åt, men det var så värt det. Grattis på alla mödrars dag. Jag är världens lyckligaste mamma som har de här tre barnen i mitt liv”, skriver hon i bildtexten.

Godis är alltså hennes knep för att barnen att ställa upp på bilden. Bland kommentarerna hyllar följarna den gulliga bilden, även om reaktionerna är blandade.

Va?! Hm, inte okej, jag ser dig inte som mammamaterial, jag är säker på att barnen får tillbringa mycket tid med sin barnflicka”, skriver en.

Söt! men man kan se att North bara längtar efter godiset…”, skriver en annan.

Tack Kim för att du är ärlig med att mammor ibland behöver ta till med något för att få barnen att göra som man själv vill. Om jag vill ha en bra familjebild ska jag också muta med godis”, skriver ännu en.

HETAST PÅ HÄNT: BIANCA INGROSSO och JOHAN GUNTERBERGS STORA BRÅK

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians första ord om äktenskapet med Kanye West: ”Jag skyller det på honom”

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami använder en speciell metod mot sina egna barn

Foto: IBL

SENASTE NYTT!