Kim Kardashians första ord om äktenskapet med Kanye West: ”Jag skyller det på honom”

Efter Kanye Wests sammanbrott berättar nu hans fru Kim Kardashian om den tuffa perioden. Och hon skyller sitt första ålderstecken på maken.

Efter en tuff period har hip hop-stjärnan Kanye West, 40, äntligen hittat tillbaka. Det var i november 2016 de första rapporterna kom om att han hade förts till sjukhus i handklovar för en psykiatrisk utredning. Han hade då attackerat personal på ett gym. Artisten ställde in spelningar och har hållit sig undan rampljuset fram tills alldeles nyligen. För TMZ berättade han då att en fettsugning ledde till att han blev beroende av smärtstillande tabletter vilket senare ledde till ett sammanbrott.

– Jag var nerdrogad och jag gick på opioider. Två dagar efter att jag slutade med opioider hamnade jag på sjukhus. Jag genomgick en plastikoperation för att jag vill se bra ut för er, jag vill inte att att ni skulle kalla mig fet så jag gjorde en fettsugning.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Sedan några veckor tillbaka har Kanye återigen börjat använda sociala medier och har synts ute i offentliga sammanhang allt oftare. Nu berättar hans hustru Kim Kardashian, 37, hur maken mår i dag.

– Han mår jättebra, han är i Wyoming och spelar in musik. Han har några album som snart kommer ut så han fokuserar på det, säger hon i en intervju i tv-programmet Live with Kelly and Ryan. 

Hon erkänner dock att det har varit en tuff tid för de båda.

– Jag måste säga att han gav mig mitt första grå hårstrå den här veckan. Jag skyller det på honom. Men nej, han mår jättebra, säger hon och skrattar.

En källa till People berättar att Kim sagt att hon kommer stå vid makens sida oavsett vad han än gör. Hon håller inte alltid med honom eller står bakom hans handlingar, men hon stöttar honom alltid.

– När han blir så där galen är det svårt för alla runt omkring. Kim är orolig för honom, men hon kommer försvara honom i publika sammanhang till slutet. Hon är en väldigt lojal fru.

Kim Kardashian är gift med rapparen Kanye West.

Tillsammans har de tre barn, här med sonen Saint och dottern North.

I januari 2018 fick de även dottern Chicago, som föddes med hjälp av en surrogatmamma.

Kim Kardashian med alla sina tre barn

Kim Kardashian

HETAST PÅ HÄNT TV: BENJAMIN INGROSSO skrev “DANCE YOU OFF” till sin EX-FLICKVÄN

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian talar ut om Khloés beslut – efter otroheten

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians ilska efter Kanyes svek: ”Vi hade en regel…”

Foto: IBL, REX

SENASTE NYTT!